İLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLER

AstraZeneca Türkiye’nin web sitesi yenilendi

Tüm iş süreçlerinde olduğu gibi dijital platformlarında da yenilikçi ve inovatif bir yaklaşımla ilerleyen AstraZeneca Türkiye'nin yenilenen web sitesi artık daha sade. Bilimi temel alarak geliştirdiği yenilikçi ilaçları dünya çapında milyonlarca hasta tarafından kullanılan AstraZeneca'nın Türkiye web sayfası, sadeleştirme çalışmaları kapsamında yenilendi.
Tüm iş süreçlerinde olduğu gibi dijital platformlarında da yenilikçi ve inovatif bir yaklaşımla ilerleyen AstraZeneca Türkiye’nin yenilenen web sitesi artık daha sade.

Bilimi temel alarak geliştirdiği yenilikçi ilaçları dünya çapında milyonlarca hasta tarafından kullanılan AstraZeneca’nın Türkiye web sayfası, sadeleştirme çalışmaları kapsamında yenilendi.

AstraZeneca’nın global web sitesi ve “Science Can” söylemine paralel şekilde, “Bilimle Mümkün” yaklaşımıyla güncellenen web sitesinde; AstraZeneca Türkiye hakkında en güncel kurumsal bilgilere, tedavi alanları ve sürdürülebilirlik özelindeki çalışmalarına, güncel haberlere ve kariyer sayfasına çok daha sade ve kolay bir şekilde ulaşmak mümkün.

Bilimden ilham aldığı inovatif bakış açısı doğrultusunda tüm iş süreçlerinde olduğu gibi dijital platformlarında da sadeleşmeye devam eden AstraZeneca Türkiye’nin yenilikçi ve inovatif yaklaşımını en iyi şekilde yansıttığı web sitesine www.astrazeneca.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Şirket, sadeleştirme çalışmaları kapsamında verimlilik sağlayacak değişikliklerle platformlarını ve çalışma süreçlerini daha da etkili hale getirmeye devam edecek.

Yorum yaz