İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Fatih Mehmet Bingöl, Lilly İlaç Medikal Direktörü oldu

Lilly İlaç'ta Kıdemli Direktör-İmmunoloji Tedavi Alanı Medikal Lideri olarak görev yapan Fatih Mehmet Bingöl, Lilly İlaç Medikal Direktörü olarak atandı. 
Lilly İlaç’ta Kıdemli Direktör-İmmunoloji Tedavi Alanı Medikal Lideri olarak görev yapan Fatih Mehmet Bingöl, Lilly İlaç Medikal Direktörü olarak atandı.

Lilly İlaç’ta gerçekleşen atamanın ardından Türkiye Medikal Direktörü olan Fatih Mehmet Bingöl, yeni görevinde Lilly Türkiye’nin medikal operasyonlarına liderlik edecek. Bingöl, aynı zamanda Türkiye yönetim kurulu üyesi olarak görev alacak ve fonksiyonlar arası ekiplerle yakın işbirliği içinde Türkiye medikal stratejisinden ve uygulamasından sorumlu olacak.

Fatih Mehmet Bingöl kimdir?

2011 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Bingöl, çeşitli devlet hastanelerinde hekimlik ve daha sonra Sanofi’de Medikal Liyezon görevlerinin ardından 2018’de Medikal Uzman olarak Lilly Türkiye’ye katıldı. Güney Afrika’da ürün lansmanına destek vermek üzere kısa dönemli görevlendirmede (STA) bulundu. 2020’de Medikal Müdür görevine terfi etti ve onkoloji portföyünden sorumlu oldu. 2021’de romatoloji alanı sorumluluğunun ardından, İmmünoloji Terapötik Alan Lideri oldu ve son olarak Ekim 2022’de medikal teknik terfi süreci kapsamında Kıdemli Direktör-İmmünoloji Terapötik Alanı Medikal Lideri rolüne terfi etti.

Yorum yaz