GÖZ SAĞLIĞIİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLER

TRPharm, oftalmoloji alanındaki iddiasını güçlendiriyor

Onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji, nadir hastalıklar ve medikal estetik & dermatoloji odağında sunduğu ilaç ve ilaç dışı inovatif çözümlerle sağlık alanının öncü şirketi TRPharm, genetik hastalıkların tanısı konusunda uzman GENETİKS Global ile önemli bir iş birliğine imza attı. İş birliği neticesinde GENETİKS’in onkoloji testlerinin satış ve pazarlamasını TRPharm, üstlendi. 
Yenilikçi sağlık şirketi TRPharm, yeni ürünleriyle oftalmoloji alanındaki iddiasını ortaya koyuyor. Oftalmoloji alanındaki en son gelişme, araştırma ve en iyi uygulamaları yakından takip eden TRPharm, ilaç ve cerrahi ürün pazarındaki iddialı ürünlerine 2024 itibarıyla mikronütrisyon ürünlerini eklemeye hazırlanıyor.

Onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji, nadir hastalıklar ve medikal estetik odağında sunduğu ilaç ve ilaç dışı inovatif çözümlerle sağlık alanının öncü şirketi TRPharm, oftalmoloji alanındaki en son gelişme, araştırma ve en iyi uygulamaları yakından takip ederek pazarı yeni ürünlerle buluşturmaya devam ediyor. İlaç ve cerrahi ürünlerle oftalmoloji alanındaki iddiasını gözler önüne seren TRPharm, 2024 itibarıyla mikronütrisyon ürünlerini de piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

TRPharm Genel Müdürü İsmet İnce, şunları söyledi: “Global, inovatif sağlık şirketi vizyonumuza giden yolda oftalmoloji alanında da yenilikçi ürünleri portföyümüze katıyoruz. UV ve mavi ışığın zararlı etkilerine karşı gözleri koruyan inovatif göz damlamız ile başlayan oftalmoloji yolculuğumuz, farklı yapısıyla dünyada ilk ve tek olan göz içi lensi ile katarakt hastalarının tedavisinde çığır açmayı hedefleyerek devam ediyor. Bu yıl cihaz alanına da girdikten sonra önümüzdeki sene itibarıyla mikronütrisyon ürünlerimizi piyasaya sunacağız. Formülü de TRPharm tarafından oluşturulan bu ürünlerin pilot üretimine başladık. Önümüzdeki dönemde oftalmoloji alanında pazarda önemli bir yer edinmeyi hedefliyoruz.”

Yorum yaz