İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Gizem Duman, AstraZeneca Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü oldu

2015 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye'de çalışan Gizem Duman, ağustos ayı itibarıyla AstraZeneca Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü görevine atandı.
2015 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye’de çalışan Gizem Duman, ağustos ayı itibarıyla AstraZeneca Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü görevine atandı.

Boğaziçi Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü mezunu olan Gizem Duman, kariyerine Pfizer’de İnsan Kaynakları (İK) Stajyeri olarak başladı. Mezuniyeti öncesinde İK Stajyeri olarak katıldığı AstraZeneca Türkiye’de sırasıyla İK Sorumlusu, İK Uzmanı, İK Yöneticisi/İş Ortağı görevlerini yürüttü. Duman, bu görevlerinin yanı sıra kariyeri boyunca AstraZeneca Türkiye ve Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nde çeşitli alanlarda sorumluluklar üstlendi. Türkiye organizasyonundaki görevlerine ek olarak, 2020 yılında şirketin Plan100 programı kapsamında, 4 ay süreyle AstraZeneca’nın Uluslararası Veri ve İçgörü İnovasyon Projesi’nde Orta Doğu ve Afrika Lideri olarak rol aldı, 2022 yılından bu yana ise Orta Doğu ve Afrika İnsan Kaynakları İletişimi Lideri olarak görev yapmaya devam ediyor. Gizem Duman, AstraZeneca Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü görevine atanmadan önce vekaleten insan kaynakları müdürü görevini yürütüyordu.

Yorum yaz