ETKİNLİKFARKINDALIKİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLERSOSYAL SORUMLULUK

Nobel İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ulusoy’un desteğiyle ‘Sabiha Ulusoy Kütüphanesi’ hizmete açıldı

Nobel İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ulusoy’un desteğiyle Düzce’de ‘Sabiha Ulusoy Kütüphanesi’ hizmete açıldı.
Nobel İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ulusoy’un desteğiyle Düzce’de ‘Sabiha Ulusoy Kütüphanesi’ hizmete açıldı.

Düzce merkeze bağlı Uzunmustafa Mahallesi’nde bulunan boş arazide bir süre önce yapımına başlanan kütüphane tamamlandı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ve Nobel İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ulusoy’un desteğiyle tamamlanan Sabiha Ulusoy Kütüphanesi hizmete girdi.

Hayırsever iş insanı Hasan Ulusoy’un annesi Sabiha Ulusoy’un ismi verilen kütüphanenin açılış törenine Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, Nobel İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ulusoy, yetkililer, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

“Bu kütüphaneye annemin adının verilmesi benim için büyük bir mutluluk”

Kütüphaneyi Düzce’ye kazandıran Nobel İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ulusoy açılış töreninde yaptığı konuşmada, kütüphanenin kurulmasının kendisi için önemini şu sözlerle ifade etti: “Sizlerle böyle güzel bir günde, benim için çok manalı bir törende buluşmak büyük mutluluk. Nobel ilaç ailesi olarak güzide şehrimiz Düzce’ye yeni bir eser daha kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Hep hayalini kurduğumuz böylesi bir mekânın ortaya çıkarılması için bizi cesaretlendirip her türlü desteği veren Başkanımız Faruk Özlü ve ekibine sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Uzun yıllar, başta öğrencilerimiz olmak üzere bütün Düzce halkına hizmet etmesi temennisiyle bu kütüphaneyi değerli hemşerilerimizin nezdinde belediyemize ve Kültür ve Turizm Bakanlığına emanet ediyorum. Bütün projeleri ve inşaatıyla ilgilendiğimiz bu esere annemin isminin verilmiş olması benim için tarifi imkânsız bir mutluluk ve gururdur. Projenin her aşamasında emeği geçen herkese ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün açılışını yaparak, anahtarını sayın bakanımıza vereceğimiz bu bina artık benim ana adreslerimden biridir. Ben Düzce’ye her geldiğimde buraya uğrayacağım. Bir çay içerek kitap kokuları arasında dolaşmaktan, okuyan, çalışan gençlerimizle, çocuklarımızla sohbet etmekten büyük keyif alacağım.”

Yorum yaz