İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYERÖNE ÇIKAN HABERLER

Dr. Oğuz Yılmazer, Alexion AstraZeneca Nadir Hastalıklar Türkiye Medikal Direktörü oldu

Nadir hastalıklarla ve yıkıcı koşullarla yaşayan hastaların hayatlarını dönüştürmek hedefiyle çalışan Alexion AstraZeneca Nadir Hastalıklar Türkiye'de önemli bir atama gerçekleşti; Dr. Oğuz Yılmazer, yeni medikal direktör oldu.
Nadir hastalıklarla ve yıkıcı koşullarla yaşayan hastaların hayatlarını dönüştürmek hedefiyle çalışan Alexion AstraZeneca Nadir Hastalıklar Türkiye’de önemli bir atama gerçekleşti; Dr. Oğuz Yılmazer, yeni medikal direktör oldu. Dr. Oğuz Yılmazer, aynı zamanda Alexion International Medical Liderlik Ekibi’nin bir üyesi olarak görevini yerine getirecek.

Oğuz Yılmazer, Boehringer Ingelheim, Novartis ve AstraZeneca gibi kuruluşlarda zengin sektör deneyimi elde etti. 2011’de medikal yönetici unvanıyla AstraZeneca Türkiye ailesine katılan Dr. Yılmazer, AstraZeneca’da geçirdiği 12 yıllık kariyeri boyunca birçok terapötik alanda giderek artan sorumluluklarla çeşitli pozisyonlarda görev aldı. İnsan yönetimi, yetenek geliştirme, paydaş katılımı, pazar şekillendirme ve hastalara yönelik sağlık sistemlerinde işlevler arası etkinlik ve eşitlikten fayda sağlayacak yenilikçi çözümler ve yollar geliştirme konularında güçlü bir geçmişe sahip olan Dr. Yılmazer, AstraZeneca Uluslararası Bölge Akciğer Kanseri ADC & Lung Ambition Medikal Direktörü olarak çalışıyordu.

Dr. Oğuz Yılmazer 18 Eylül 2023 itibarıyla Alexion İstanbul Ofisi’nde göreve başladı.

 

Yorum yaz