İŞ DÜNYASIYAŞAM

Ankara’nın yeni nesil gastronomi ve yaşam alanı merkezi Walk Inn açıldı

Gastronomi, eğlence, eğitim, sanat ve birbirinden farklı atölyeler ile hedefinize uygun toplantı ve organizasyon çözümlerini tek çatı altında birleştiren Walk Inn “Ye, İç, Eğlen, Deneyimle” mottosuyla Beytepe Ankara’da açıldı. Walk Inn, yeni nesil bir yaşam alanı deneyimi oluşturarak, misafirlerinin her anı dolu dolu geçirebilmesi için tasarlandı. Birbirinden farklı mutfaklara sahip restoranları, sokak lezzetleri, çalışma ve dinlenme alanlarıyla Walk Inn; şehirden değil karmaşasından uzaklaşmak isteyen herkesi misafir etmeye hazır. Gastronomi ve organizasyon ihtiyaçlarınıza tek çatı altında çözüm sunan Walk Inn, 900 m2’lik catering hizmetlerine özel mutfak alanıyla 5 kişiden 5.000 kişiye kadar hizmet sunabilme kapasitesine sahip. Walk Inn, kutlamalardan, kurumsal toplantılara; sergilerden atölye çalışmalarına kadar farklı birçok etkinliğiniz için kusursuz hizmeti ve kaliteyi Serenas Group güvencesiyle taahhüt ediyor.
Gastronomi, eğlence, eğitim, sanat ve birbirinden farklı atölyeler ile hedefinize uygun toplantı ve organizasyon çözümlerini tek çatı altında birleştiren Walk Inn “Ye, İç, Eğlen, Deneyimle” mottosuyla Beytepe Ankara’da açıldı.

Walk Inn, yeni nesil bir yaşam alanı deneyimi oluşturarak, misafirlerinin her anı dolu dolu geçirebilmesi için tasarlandı. Birbirinden farklı mutfaklara sahip restoranları, sokak lezzetleri, çalışma ve dinlenme alanlarıyla Walk Inn; şehirden değil karmaşasından uzaklaşmak isteyen herkesi misafir etmeye hazır.

Gastronomi ve organizasyon ihtiyaçlarınıza tek çatı altında çözüm sunan Walk Inn, 900 m2’lik catering hizmetlerine özel mutfak alanıyla 5 kişiden 5.000 kişiye kadar hizmet sunabilme kapasitesine sahip. Walk Inn, kutlamalardan, kurumsal toplantılara; sergilerden atölye çalışmalarına kadar farklı birçok etkinliğiniz için kusursuz hizmeti ve kaliteyi Serenas Group güvencesiyle taahhüt ediyor.

YEPYENİ LEZZETLER, KEYİFLİ BULUŞMALAR

Alanında tecrübeli şefleriyle birlikte, farklı mutfak deneyimleri yaratan Walk Inn, birbirinden farklı restoranlarında, her biri özenle hazırlanmış menüleri ve konseptleri bünyesinde barındırıyor. Vesperna hariç tüm markaları için paket servis hizmetine de sahip olan Walk Inn, lezzetlerin en kısa sürede yerine ulaşmasını sağlıyor.

Vesperna: Açıldığı 2013 yılından itibaren, dünya mutfağına kattığı yeni yorumlarıyla Ankara’nın çok sevilen gastronomi ve eğlence mekanı haline gelen Vesperna, yeni yerinde aynı kalite ve hizmet anlayışıyla yeniden müdavimleriyle buluşmaya hazır.

Kafiyeli Kebap: Keyif ve lezzetin birbirine karıştığı, menüsü Türk mutfağının enfes örnekleriyle hazırlanmış, tadına doyulmaz mezelerin ve uzun sohbetlerin yeni adresi olmaya aday modern bir Ocakbaşı.

Pizza Piccante: Günün her saatinde, her muhabbetin eşlikçisi pizza, salata, ve ev yapımı makarna çeşitleriyle bir İtalyan mutfağı.

Lobby Bar: Heyecanlı spor yayınları ya da size özel partiler… Dev ekranı ve teknolojik altyapısıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapan bir Gastro bar.

Momala Fırın: Alanında uzman şeflerin özel reçeteleriyle hazırlanan, taptaze tatlılar, ekmekler, pasta ve börek çeşitleriyle Ankara’nın gözde fırını olmaya aday fırın.

Awakery Coffee: Sıcak, soğuk, tüm kahve ve çay çeşitleri ile molanıza tat katan kahve dükkanı.

WALK INN STREET

D-fine Burger, Tejanos, Mezetopia, Dürümde ile hamburgerden, Meksika tatlarına; mezelerden dürüm çeşitlerine uzanan lezzetli bir yolculuk.

YENİ NESİL TOPLANTI DENEYİMİ

Katılımcı sayısına göre farklı m2’lerde organize edilebilen özgün tasarımlı toplantı alanlarıyla Walk Inn Meeting; kongre, sergi, gösteri ve tüm etkinlikler için çok amaçlı, çok yönlü ve son teknolojiyle donatılmış çözümler sunuyor. Mevsim koşullarından bağımsız, yılın her gününü aynı konforda geçirmenizi sağlayacak altyapısı, son teknoloji sistemleri sayesinde her an tertemiz havası ve gün ışığı alan toplantı salonlarıyla, yeni nesil toplantı deneyimi Walk Inn Meeting’de!

Ayrıca organizasyonlarınız sırasında restoranlarından hizmet alabileceğiniz gibi Walk Inn Catering’den de hizmet almanız mümkün.

Çalışma ihtiyacınıza göre farklı alanları içeren Walk Inn’de, “Work&Walk” ve “Meet&Walk” ortak alan kullanımları da mevcut. Sessiz ve konsantre çalışabileceğiniz bu alanlarda Walk Inn lezzetlerinin de tadını çıkarabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Yorum yaz