ÇOCUK SAĞLIĞIETKİNLİKİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLERTÜKETİCİ SAĞLIĞI

BiGaia ve Dynavit; pediatri hekimlerini Saraybosna’da buluşturdu

Eczacıbaşı İlaç Pazarlama Tüketici Sağlığı Pediatri Grubu markaları BiGaia ve Dynavit; 6-8 Ekim ve 13-15 Ekim 2023 tarihlerinde Saraybosna’da düzenlediği “Gıda Takviyesi ve Probiyotiklerle Çocukluk Çağına Bakış Sempozyumu” ile 100’den fazla pediatri hekimini bir araya getirdi.
Eczacıbaşı İlaç Pazarlama Tüketici Sağlığı Pediatri Grubu markaları BiGaia ve Dynavit; 6-8 Ekim ve 13-15 Ekim 2023 tarihlerinde Saraybosna’da düzenlediği “Gıda Takviyesi ve Probiyotiklerle Çocukluk Çağına Bakış Sempozyumu” ile 100’den fazla pediatri hekimini bir araya getirdi.

6-8 Ekim ve 13-15 Ekim tarihlerinde Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da BiGaia ve Dynavit’in koşulsuz desteği ile düzenlenen Gıda Takviyesi ve Probiyotiklerle Çocukluk Çağına Bakış Sempozyumu 100’den fazla pediatri hekimini buluşturdu.

Prof. Dr. Hasan Tezer, Prof. Dr. Ömer Faruk Beşer, Prof. Dr. Eylem Ulaş Saz ve Prof. Dr. Güldane Koturoğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı toplantıda, açılış konuşmasını Eczacıbaşı İlaç Pazarlama Medikal Direktörü Dr. Belgin Özdilsiz gerçekleştirdi.

Eczacıbaşı Topluluğu’nun çağdaş, kaliteli ve sağlıklı yaşamın öncüsü olma vizyonuyla sürdürdüğü liderlik ve yenilikçi yaklaşımıyla ülkemizin sağlığını koruma ve geliştirme gayretinde olduğunu belirten Dr. Belgin Özdilsiz: “1942 yılında kurulan Eczacıbaşı İlaç, Türkiye’nin sağlık sektöründe köklü bir geçmişe sahip ilk modern ilaç fabrikasının temellerini atmıştır. O günden bugüne sağlık sektöründe yenilikçi çalışmalara imza atmış ve ülkemizin bu alanda ilerlemesine liderlik etmiştir. Tüketici Sağlığı Grubu ürünleriyle Türkiye’nin Reçetesiz Satılan Ürünler (OTC) alanında hizmet veren ilk 10 firması arasında yer alması, Eczacıbaşı’nın sağlık alanındaki gücünü ve etkisini her geçen gün artırdığının bir göstergesidir. Bu başarı, Eczacıbaşı’nın kalite, yenilik ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığının bir sonucudur. Bugün bir arada olmamıza vesile olan Dynavit ve BiGaia markaları, Eczacıbaşı’nın sağlık sektöründeki öncü konumunu destekleyen iki önemli marka olarak öne çıkmaktadır” dedi.

Türkiye genelinde 100’den fazla pediatri hekimin fiziki olarak katılım gösterdiği ve her biri iki gün süren sempozyumlarda çocukluk çağında beslenmede gıda takviyelerinin ve probiyotiklerin etkisi konusunda pediatrik hastaların üzerindeki bilinirliğini güçlendirmek adına görüş alışverişleri yapılırken; BiGaia ve Dynavit pediatrik formlarının klinikteki yerini anlatan veriler paylaşıldı.

BiGaia Probiyotik markası hem pediatri hem de erişkin alanında farklı ihtiyaçlara yönelik yenilikçi probiyotik ürünleriyle 100’den fazla ülkede bulunan ve İsveç’in öncü probiyotik firması BioGaia tarafından üretilmekte, Türkiye’deki pazarlama faaliyetleri Eczacıbaşı İlaç Pazarlama tarafından yürütülmektedir. BiGaia Probiyotik 5 ml Damlanın içerisinde bulunan patentli Lactobacillus reuteri Protectis suşuyla şu zamana kadar yapılan klinik çalışmalardan elde edilen sonuçlar bilimsel dergilerde 200’den fazla makalede yayınlanmıştır.

Dynavit, geniş ürün yelpazesiyle her yaş grubundan insanın aradığı desteği sunmaktadır. Dynavit, alanında uzman isimlerden oluşan Bilimsel Danışma Kurulu’nun deneyimleriyle titizlikle hazırlanmış 30’dan fazla ürünüyle güven ve kaliteyi bir araya getirir. Dynavit, aileler için çocukları en değerli varlıkları olarak görür ve pediatri kategorisinde güvenilir içeriklerle ailelerin ve çocukların ihtiyaçlarına odaklanır. Glutensiz ve koruyucu içermeyen formüllere sahip Dynavit pediatri portföyü, 7 farklı ürünle farklı ihtiyaçları karşılar.

Yorum yaz