İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Onur Nalbantoğlu, AstraZeneca Türkiye Metabolizma Satış ve Tanıtım Müdürü oldu

AstraZeneca Türkiye Biyofarma İş Birimi'nde Metabolizma Tedavi Alanından Sorumlu Satış ve Tanıtım Müdürü görevine Onur Nalbantoğlu atandı. 2017 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye'de görev yapan Onur Nalbantoğlu, 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla şirketin Biyofarma İş Birimi'nde Metabolizma Tedavi Alanından Sorumlu Satış ve Tanıtım Müdürü görevine terfi etti. Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden 2001 yılında mezun olan Onur Nalbantoğlu, 2002 yılında başladığı kariyerinde Pfizer'de sırasıyla Tıbbi Satış Temsilcisi, Eğitim ve Gelişim Müdür Yardımcısı ve Bölge Müdürü olarak çeşitli görevler üstlendikten sonra 2016 yılında Menarini Türkiye'de Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Nalbantoğlu son olarak 2017 yılında katıldığı AstraZeneca Türkiye'de Aşı ve İmmün Terapiler Departmanı'na bağlı olarak İmmünoloji Ankara Bölge Müdürü görevini yürütüyordu.
AstraZeneca Türkiye Biyofarma İş Birimi’nde Metabolizma Tedavi Alanından Sorumlu Satış ve Tanıtım Müdürü görevine Onur Nalbantoğlu atandı.

2017 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye’de görev yapan Onur Nalbantoğlu, 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla şirketin Biyofarma İş Birimi’nde Metabolizma Tedavi Alanından Sorumlu Satış ve Tanıtım Müdürü görevine terfi etti.

Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden 2001 yılında mezun olan Onur Nalbantoğlu, 2002 yılında başladığı kariyerinde Pfizer’de sırasıyla Tıbbi Satış Temsilcisi, Eğitim ve Gelişim Müdür Yardımcısı ve Bölge Müdürü olarak çeşitli görevler üstlendikten sonra 2016 yılında Menarini Türkiye’de Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Nalbantoğlu son olarak 2017 yılında katıldığı AstraZeneca Türkiye’de Aşı ve İmmün Terapiler Departmanı’na bağlı olarak İmmünoloji Ankara Bölge Müdürü görevini yürütüyordu.

Yorum yaz