İNSAN KAYNAKLARIİŞ DÜNYASIİŞİTME SAĞLIĞIKARİYERÖNE ÇIKAN HABERLERTIBBİ CİHAZ

Filiz Güvenç, İspanya ve Portekiz ülkelerini kapsayan Demant İberica Bölgesi Genel Müdürü oldu

Demant Türkiye ve İdis Türkiye’nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten Filiz Güvenç, İspanya ve Portekiz ülkelerini kapsayan Demant İberica Bölgesinin yeni Genel Müdürü oldu. Bu atamayla birlikte şirket, Demant Türkiye ve İdis Türkiye olarak iki ayrı şirket halinde faaliyetlerini devam ettirme kararı aldı.   İşitme sağlığı çözümleri ve akıllı ses teknolojileri ile işitme kaybı olan kişilerin dünyayla ve çevreleriyle bağlantı ve iletişim kurmalarına yardımcı olan ürün ve hizmetler sunan küresel işitme sağlığı lideri Demant Grup bünyesinde, global çapta ve Türkiye’de üst düzey atamalar gerçekleşti. Şirketin gelecek vizyonu doğrultusunda, çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık yaklaşımı ile, Filiz Güvenç, verimli ve başarılı bir organizasyon olarak faaliyet gösteren Demant’ın Türkiye Genel Müdürlüğü pozisyonundan İspanya ve Portekiz ülkelerini kapsayan Demant İberica Bölgesi Genel Müdürlüğüne atandı.
Demant Türkiye ve İdis Türkiye’nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten Filiz Güvenç, İspanya ve Portekiz ülkelerini kapsayan Demant İberica Bölgesinin yeni Genel Müdürü oldu. Bu atamayla birlikte şirket, Demant Türkiye ve İdis Türkiye olarak iki ayrı şirket halinde faaliyetlerini devam ettirme kararı aldı.  

İşitme sağlığı çözümleri ve akıllı ses teknolojileri ile işitme kaybı olan kişilerin dünyayla ve çevreleriyle bağlantı ve iletişim kurmalarına yardımcı olan ürün ve hizmetler sunan küresel işitme sağlığı lideri Demant Grup bünyesinde, global çapta ve Türkiye’de üst düzey atamalar gerçekleşti. Şirketin gelecek vizyonu doğrultusunda, çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık yaklaşımı ile, Filiz Güvenç, verimli ve başarılı bir organizasyon olarak faaliyet gösteren Demant’ın Türkiye Genel Müdürlüğü pozisyonundan İspanya ve Portekiz ülkelerini kapsayan Demant İberica Bölgesi Genel Müdürlüğüne atandı.

Demant’in işitme sağlığında yaşamları değiştirerek fark yaratan bir vizyon ortaya koyduğunu ifade eden Filiz Güvenç, “Demant olarak sürdürülebilir ve çift haneli güçlü bir büyüme ivmesi kaydetmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gelişim ve değişim odaklı liderlik yaklaşımımız ile sektörümüzün yanı sıra insanların işitme sağlığına yaklaşımını olumlu yönde dönüştürdüğümüzün farkındayız. Türkiye organizasyonumuz, global ağımız içerisinde önemli bir konuma sahip ve tam anlamıyla Demant Grup için değerli bir yetenek havuzu oluşturuyoruz.  Organizasyon değişikliği sonrasında, kendi kaynaklarımız ile iki yeni genel müdür çıkarabiliyor olmamız, güçlü bir liderlik kültürü ile besleniyor olduğumuzun bir göstergesi. Değerlerimize odaklanarak güçlü kültürümüz, sürekli gelişen ve değişen organizasyonumuz ile işitme sağlığını daha ileri taşımaya liderlik etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Yorum yaz