İNSAN KAYNAKLARIİŞ DÜNYASIİŞİTME SAĞLIĞIKARİYERTIBBİ CİHAZ

Tayfun Kökçü, Demant Türkiye Genel Müdürü oldu

Demant Türkiye’de organizasyon değişikliğine gidildi. Filiz Güvenç'in İspanya ve Portekiz ülkelerini kapsayan Demant İberica Bölgesi Genel Müdürü olarak atanmayla birlikte şirket, Demant Türkiye ve İdis Türkiye olarak iki ayrı şirket halinde faaliyetlerini devam ettirme kararı aldı. Bu kapsamda, Demant Türkiye Genel Müdürlüğüne Tayfun Kökçü atandı.
Demant Türkiye’de organizasyon değişikliğine gidildi. Filiz Güvenç’in İspanya ve Portekiz ülkelerini kapsayan Demant İberica Bölgesi Genel Müdürü olarak atanmayla birlikte şirket, Demant Türkiye ve İdis Türkiye olarak iki ayrı şirket halinde faaliyetlerini devam ettirme kararı aldı. Bu kapsamda, Demant Türkiye Genel Müdürlüğüne Tayfun Kökçü atandı. Demant, bu stratejik karar doğrultusunda Türkiye operasyonunu 2 farklı şirket olarak devam ettirecek. Ocak 2024 itibariyle yoluna Demant Türkiye ve İdis Türkiye olarak devam edecek. Her iki şirket de sektörlerindeki lider pozisyonlarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Tayfun Kökçü; yaşamları değiştiren bir anlayış ile insan odaklı, bilimsel araştırma temelli, yenilikçi teknolojilerle geliştirilen işitme sağlığı tanı ve tedavi ürünleri sayesinde işitme sağlığında fark yaratma vizyonu ile Demant Türkiye olarak güçlü ve odaklı bir yapı ile faaliyet göstermeye devam edeceklerini kaydetti. Kökçü ayrıca, Demant Türkiye olarak işitme sağlığını her gün daha iyiye taşıma tutkuları, etkin satış ve satış sonrası hizmet anlayışı ve geniş kapsama alanları sayesinde, işitme sağlığına öncülük eden firma pozisyonlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Yorum yaz