İNSAN KAYNAKLARIİŞ DÜNYASIİŞİTME SAĞLIĞIKARİYERTIBBİ CİHAZ

Barış Nargileci, İdis Türkiye Genel Müdürü oldu

Demant Türkiye’de organizasyon değişikliğine gidildi. Filiz Güvenç’in İspanya ve Portekiz ülkelerini kapsayan Demant İberica Bölgesi Genel Müdürü olarak atanmayla birlikte şirket, Demant Türkiye ve İdis Türkiye olarak iki ayrı şirket halinde faaliyetlerini devam ettirme kararı aldı. Bu kapsamda, İdis Türkiye Genel Müdürlüğüne Barış Nargileci atandı.
Demant Türkiye’de organizasyon değişikliğine gidildi. Filiz Güvenç’in İspanya ve Portekiz ülkelerini kapsayan Demant İberica Bölgesi Genel Müdürü olarak atanmayla birlikte şirket, Demant Türkiye ve İdis Türkiye olarak iki ayrı şirket halinde faaliyetlerini devam ettirme kararı aldı. Bu kapsamda, İdis Türkiye Genel Müdürlüğüne Barış Nargileci atandı. Demant, bu stratejik karar doğrultusunda Türkiye operasyonunu 2 farklı şirket olarak devam ettirecek. Ocak 2024 itibariyle yoluna Demant Türkiye ve İdis Türkiye olarak devam edecek. Her iki şirket de sektörlerindeki lider pozisyonlarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Barış Nargileci, İdis olarak Türkiye çapında faaliyet gösterdikleri İşitme Merkezi noktaları ile bireyleri işitme sağlığına kavuşturmak amacıyla kullanıcı odaklı, kişiselleştirilmiş işitme sağlığı klinik hizmetlerini güçlendirerek sunmaya devam edeceklerini vurguladı. Nargileci ayrıca, kullanıcıyı odağına alan yaklaşımları ile işitme sağlığında gelişmiş teknoloji çözümlerini, yüksek klinik uygulamalar ve kişiselleştirilmiş hizmet ile ihtiyaç sahipleriyle buluşturmayı ve sürekli gelişim ve değişim ile işitme sağlığı perakende hizmetleri alanında Türkiye’ye öncülük etme misyonlarına odaklanarak yol alacaklarını belirtti.

Yorum yaz