ECZACILIKETKİNLİKİLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERÖNE ÇIKAN HABERLER

“Eczacının Sesi E-Gazete ve Ahmet Keleşoğlu Özel Ödülleri”, 7 Şubat 2024’te!

İlaç, Sağlık İçin Takviye Edici Gıda ve Eczacılık alanında özel olarak verilecek olan “Eczacının Sesi e- Gazete Ödülleri”, 7 Şubat Çarşamba günü saat 18:30’da Ataşehir DasDas’ta başlayacak olan törenle sahiplerini bulacak.
İlaç, Sağlık İçin Takviye Edici Gıda ve Eczacılık alanında özel olarak verilecek olan “Eczacının Sesi e- Gazete Ödülleri”, 7 Şubat Çarşamba günü saat 18:30’da Ataşehir DasDas’ta başlayacak olan törenle sahiplerini bulacak.

Sağlık, ilaç ve eczacılık alanında 17 yıldan bu yana habercilik, eğitim ve danışmanlık hizmeti yapan, içerik ve yorum üreten, ulusal ölçekte etkinlikler, her yıl düzenli olarak Ulusal Dijital Eczacılık Zirvesi’ni düzenleyen Eczacının Sesi e- Gazete, şimdi de ulusal ölçekte yeni ve güçlü bir etkinliğe imza atıyor.

Eczacının Sesi e- Gazete tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu değerlendirmeler yer aldı: “Eczacının Sesi Ödülleri 2023”de; İlaç ve Eczacılık alanında, hiç benzeri olmayan bir biçimde eczacıların açık oyları ile 2023 yılının “enleri” belirlenip ilan edilecek. Eczacıların açık oylarıyla, 2023 yılının fark yaratan ilaç firmaları ve fark yaratan sağlık bakımı ürünleri ile üreticileri belirlenecek. Topluma, eczacılık mesleğinin gelişimine hizmet edenlere teşekkür edilecek. Ödüller, eczacılara özel bir alanda, eczacıların oylaması sonucu sahiplerini bulacak. Oylamada, 14 farklı kategoride, Seçici Kurul’un adaylığa uygun bulduğu 30 adaylık yarışıyor. Ayrıca, Eczacının Sesi e- Gazete Seçici Kurulu tarafından bazı özel ödüller de verilecek. Toplum Sağlığı Ödülleri, Yaşam Boyu Onur Ödülü, Danışman Eczacı Ödülü sahiplerine sunulacak. Bu büyük organizasyon içinde, yine Seçici Kurulumuz tarafından Ahmet Keleşoğlu Özel Ödülleri verilecek. Bu kapsamda bir bilim insanımıza Bilim Ödülü, 3 Eczacılık Fakültesi öğrencimize Eğitim-Başarı Ödülleri takdim edilecek. İlgisi, katkısı, katılımı olan herkese teşekkür ederiz.”

Ödül Töreni ile ilgili tüm detaylar https://eczacininsesiodulleri2023.org/tr internet adresinde yer alıyor.

Ayrıca, https://www.instagram.com/eczacininsesiodultoreni/ hesabından güncel duyurular takip edilebilir.

 

Yorum yaz