ECZACILIKETKİNLİKİLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERÖNE ÇIKAN HABERLER

Eczacılar Orzaks İlaç’ı 4 kategoride ödülle onurlandırdı

Alyors Grup bünyesindeki Orzaks İlaç, Eczacının Sesi Ödül Töreni’nde 4 kategoride ödüle layık görüldü. 15 farklı kategoride, seçici kurulun adaylığa uygun bulduğu 32 firma ve ürün yarıştı. Takviye edici gıda ve eczacılık alanında 6620 eczacının oylarıyla belirlenen, Eczacının Sesi Ödülleri'nde 4 kategoride birden ödül kazanan OTC sektörünün lider firması Orzaks İlaç, başarılı çalışmalarını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor.
Alyors Grup bünyesindeki Orzaks İlaç, Eczacının Sesi Ödül Töreni’nde 4 kategoride ödüle layık görüldü. 15 farklı kategoride, seçici kurulun adaylığa uygun bulduğu 32 firma ve ürün yarıştı. Takviye edici gıda ve eczacılık alanında 6620 eczacının oylarıyla belirlenen, Eczacının Sesi Ödülleri’nde 4 kategoride birden ödül kazanan OTC sektörünün lider firması Orzaks İlaç, başarılı çalışmalarını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor.

Orzaks İlaç, Yılın Takviye Edici Gıda Firması ve En İyi Çıkış Yapan Firma ödüllerine layık görüldü. Aynı zamanda gecede 2023 En İyi Eczane İletişim Ödülü, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiği Sarı Destek Projesiyle de 2023 En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü’nün sahibi oldu.

7 Şubat akşamı DasDas’ta düzenlenen ödül törenine katılan Orzaks İlaç Pazarlama Direktörü Müge Turan, “En değerli paydaşlarımızdan olan eczacılarımızın oylarıyla 4 kategoride birden ödül almak büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Orzaks İlaç olarak Ar-Ge’ye dayalı doğal ve yenilikçi ürünler ile liderlik ettiğimiz takviye gıda sektörüne katkı sunmaya gayret edeceğiz. Bizi bu ödüllere layık gören herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Yorum yaz