İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Polifarma’da üst düzey atamalar!

Türkiye’de 38 yıldır toplum sağlığına ve sağlık sektörüne katkı sağlayan, Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşundan birisi olan Polifarma, 2024 yılı hedeflerine yaklaşacak atamalarla yeni yapılanmasını duyurdu.
Türkiye’de 38 yıldır toplum sağlığına ve sağlık sektörüne katkı sağlayan, Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşundan birisi olan Polifarma, 2024 yılı hedeflerine yaklaşacak atamalarla yeni yapılanmasını duyurdu.

‘Önce Hayat’ mottosuyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden, globalde de adını duyuran Türk İlaç Sanayisi’nin gururu, hastane ürünleri alanında liderliğini sürdürmeye devam eden Polifarma, gerçekleştirdiği atamalarla birçok başarılı projeye imza atacağının sinyalini verdi.

Polifarma kariyerine 2006 yılında başlayan Kalite Yönetimi ve GMP Uyum Koordinatörü görevini yıllardır başarıyla sürdüren Sn. Mahmut Köseman yeni yapılanmada Kalite Direktörü olarak atandı.

Teknik Operasyonlar Direktörü olarak görev yapan Sn. Ömer Bozyokuş, Polifarma – Ergene Fabrika Direktörü olarak atandı.

Çok uzun yıllar Polifarma bünyesinde çeşitli görevlerde yer almış olan Hastane Ürünleri Birim Müdürü Sn. Barkın Peker, Yurt içi Satış ve Pazarlama Direktörü atanarak, tüm yurt içi satış ve pazarlama görevlerinden sorumlu oldu.

Uzun yıllar çeşitli ilaç şirketi tecrübesine sahip olan İş Geliştirme Direktörü Sn. Gürmen Kaynar, yeni pozisyonunda Uluslararası Pazarlar ve İş Geliştirme Direktörü ünvanlıyla yurt dışı pazarların tamamından sorumlu olarak atandı.

Polifarma bünyesinde Kalite Kontrol Müdürü görevini yıllardır sürdüren Sn. Tülay Kocaağa, Kalite Grup Müdürü olarak atandı.

Uzun yıllar Polifarma bünyesinde Medikal Müdür olarak görev yapan Ecz. Sn. Yücelen Gönen, Medikal Grup Müdürü olarak atandı.

Kamu İlişkileri Müdürü Sn. Bora Palabıyık, Pazar Erişim ve Fiyatlandırma Biriminin kendi birimine bağlanmasıyla beraber Pazar Erişim, Fiyatlandırma ve Kamu İlişkileri Müdürü olarak atandı.

Kilit Müşteriler Müdürü olan Sn. İlhan Yağ, Hastane Ürünleri Ticaret Müdürü olarak atandı.

Satış ve Destek Müşteri Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmakta olan Sn. Çağdaş Cihan Dursun yeni görevinde Uluslararası Pazarlar Bölge Müdürü & Proje Lideri unvanıyla atandı. Kendisinin sorumlu olduğu departmana ise Sn. Derya Karataş Satış Destek ve Müşteri Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Polifarma Hastane Ürünleri Bölge Müdürü olarak uzun yıllardır görev yapmakta olan Sn. Gökhan Leşker Kilit Müşteriler Müdürü olarak atandı.

Yorum yaz