ÖDÜLLERÖNE ÇIKAN HABERLERSAĞLIK TEKNOLOJİLERİTEKNOLOJİTOPLUM SAĞLIĞI

LifeClub’a “En İyi Teknoloji” ödülü

Kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi hizmeti sunan LifeClub, MarTech Awards 2024’te “Sağlık ve Wellness Sektöründe En İyi Teknoloji” ödülünü aldı.
Kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi hizmeti sunan LifeClub, MarTech Awards 2024’te “Sağlık ve Wellness Sektöründe En İyi Teknoloji” ödülünü aldı.

Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarının ödüllendirildiği, bu yıl yedincisi düzenlenen MarTech Awards’a 5 ana kategori, 85 kategori’de 750’nin üzerinde firma ve proje katıldı. Türkiye’nin ilk sağlık Super App’i LifeClub, MarTech Awards’ün “Sağlık ve Wellness Sektöründe En İyi Teknoloji” ödülünün sahibi oldu. Martech Awards organizasyonu, sektöre yön veren markaların teknolojinin doğru kullanımı ile inovasyon ve başarıyı bir araya getirdiğini görme kriteri başta olmak üzere teknolojinin gücünü belirleyici hale getiren ve bu dönüşümde öncü olmalarıyla sektöre ilham veren firmalara ödüllerin verildiğini açıkladı.

2024 yılına daha önce aldığı 2 ödülle başlayan LifeClub, Martech Awards ile birlikte ödül sayısını artırmaya devam ediyor.

Aldıkları ödülün kendilerini gururlandırdığını belirten LifeClub Genel Müdürü Elif Elkin, “Pazarlama dünyasında teknolojinin gücü her zamankinden daha belirleyici hale geliyor, bu dönüşümde öncü olanları ödüllendirmek geleceğe ilham veren markaların ortaya çıkmasını sağlıyor. Bu yüzden organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri’nin bu başarısının altında, sağlık sektörünün öncüsü olan Acıbadem Sağlık Grubu’nun gücü ve tecrübesinin, teknoloji çözüm ortağımız ve tüm paydaşlarımızın rolü olduğunu da belirtmeliyim.

LifeClub; Türkiye’nin ilk ve tek “sağlıklı yaşam ekosistemi”. Bireylere ve kurumlara sağlıklı yaşam yolculuklarında kişiye özel rehberlik sunmak bizim varlık nedenimiz. Bu bağlamda üyelerimize “fijital” bir deneyim sunuyoruz. LifeClub uygulaması üzerinden sunduğumuz dijital hizmetlerimiz ile fiziksel hastane sistemlerini pürüzsüz bir şekilde entegre ettiğimiz bir kişiye özel sağlık yönetimi yapıyoruz. Dünyanın tek sağlık ve wellness ekosistemi LifeClub App ile, tek bir app üzerinden üyelerimiz sağlıklarını yönetebildikleri için de teknolojinin gücünü çok iyi kullanmamız gerektiğinin bilinciyle çalışıyoruz.

Teknolojimiz sayesinde, Acıbadem Sağlık Grubu Diyetisyen ekibi rehberliğinde kişiye özel diyet programları hazırladığımız LifeClub Diyet, üyelerimizin ihtiyaçlarına göre programlar oluşturabilecekleri LifeClub Hareket, sağlıklı yaşam ile ilgili her konuda güncel kılavuzlar eşliğinde uzmanlar tarafından hazırlanan bilgilerin yer aldığı LifeClub Blog, nefes egzersiziyle güne enerjik başlayıp, meditasyon ile rahat bir uykuya dalarak günü bitirebilecekleri ve uzmanlardan birebir destek alabilecekleri LifeClub Zihin Sağlığı, sağlıklı yaşamla ilgili ürün, hizmet ve programları satın alabilecekleri LifeClub Platform ile üyelerimiz bütünsel olarak wellness keyfini yaşayabiliyorlar.

MarTech gibi sektöre ilham olan markaları ödüllendiren bir organizasyondan ödül almak bizler için çok değerli. Çalışmalarımızın karşılığını hem üyelerimizden aldığımız bildirimler hem de bu tarz ödüllerle almak mutluluk verici” dedi.

 

Yorum yaz