İNSAN KAYNAKLARIKARİYERMEDİKALÖNE ÇIKAN HABERLERTIBBİ CİHAZ

B. Braun Türkiye Satış ve Pazarlama Bölümü’nde yeni bir dönem başlıyor!

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren B. Braun Türkiye; Aesculap, Hospital Care ve Avitum ürün gruplarına yönelik satış ve pazarlama süreçlerini tek yönetim altında birleştirerek yeni bir organizasyonel yapılanmaya gidiyor. Bu değişiklik kapsamında, B. Braun Türkiye'nin Satış ve Pazarlama Direktörlüğü pozisyonunaOrçun Karadenizli atandı.
Sağlık sektöründe faaliyet gösteren B. Braun Türkiye; Aesculap, Hospital Care ve Avitum ürün gruplarına yönelik satış ve pazarlama süreçlerini tek yönetim altında birleştirerek yeni bir organizasyonel yapılanmaya gidiyor. Bu değişiklik kapsamında, B. Braun Türkiye’nin Satış ve Pazarlama Direktörlüğü pozisyonuna Orçun Karadenizli atandı. Bu atamayla Karadenizli, 1 Mart 2024 tarihi itibarıyla Aesculap, Hospital Care ve Avitum olmak üzere tüm ürün gruplarının satış, pazarlama ve teknik servis birimlerinin liderliğini üstlendi.

Orçun Karadenizli, B. Braun Türkiye üst yönetim ekibine 2015 yılında Aesculap Bölüm Müdürü olarak katılmadan önce, tıbbi cihaz sektöründe faaliyet gösteren Johnson & Johnson Medikal Türkiye şirketinde 1996 yılından itibaren 16 yıl boyunca çeşitli satış ve pazarlama rollerinde görev aldı. 2015 yılında B. Braun’a katıldıktan sonra dokuz yıldır ekibiyle birlikte, yenilikçi yaklaşımı ve stratejik vizyonuyla Aesculap ürün portföyünü başarılı bir şekilde piyasada konumlandırdı.

B. Braun Global’in gelecek on yıl için belirlediği “Gelişim Stratejisi” çerçevesinde, şirketin odak noktasını yeni teknolojiler, dijital dönüşüm ve müşteri odaklılık oluştururken, lokal organizasyonun bu bakış açısıyla yönetilmesinin başarıyı arttıracağına inanılmakta.

Yorum yaz