İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYERÖNE ÇIKAN HABERLER

Nihal İskenderoğlu Adalı, UCB Pharma Türkiye Dijital İş Dönüşümü Lideri oldu

Nihal İskenderoğlu Adalı, UCB Pharma Türkiye Dijital İş Dönüşümü Lideri olarak atandı. 2019 yılında UCB Pharma Türkiye'ye nöroloji çoklu kanal müdürü olarak katılan, 2021 yılında da dijital iş dönüşümü müdürü olarak çalışmış olan Nihal İskenderoğlu Adalı, yeni rolüyle hem Türkiye’de hem de uluslararası pazarlarda dijital iş dönüşümü yapısının oluşturulması, uygulanması ve sürekli geliştirilmesinde çok büyük değer katması beklenen bir lider.
Nihal İskenderoğlu Adalı, UCB Pharma Türkiye Dijital İş Dönüşümü Lideri olarak atandı.

2019 yılında UCB Pharma Türkiye’ye nöroloji çoklu kanal müdürü olarak katılan, 2021 yılında da dijital iş dönüşümü müdürü olarak çalışmış olan Nihal İskenderoğlu Adalı, yeni rolüyle hem Türkiye’de hem de uluslararası pazarlarda dijital iş dönüşümü yapısının oluşturulması, uygulanması ve sürekli geliştirilmesinde çok büyük değer katması beklenen bir lider.

Yeditepe Üniversitesi Sistem ve Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan ve sonrasında, Galatasaray Üniversitesi’nde tedarik zinciri ve Belçika Vlerick Üniversitesi’nde dijital dönüşüm sertifika programlarını bitiren Adalı, daha önce Johnson & Johnson İlaç firmasında, tedarik zinciri, pazarlama, EMEA iş geliştirme, iş zekası ve dijital çözümler alanlarında ulusal ve uluslararası görevlerde çalışmış, yerel ve global projelere liderlik ederek, sistem ve iş geliştirme konularında önemli katkılar sağladı.

Yaklaşık 15 yıldır sağlık sektörünün pazarlama, iş geliştirme, dijital dönüşüm alanlarında görevlerde yer alan Nihal İskenderoğlu Adalı, sahip olduğu deneyimler sayesinde birçok yenilikçi strateji ve başarılı uygulamalara imza attı.

Yorum yaz