BANKACILIK & SİGORTACILIKSAĞLIK TEKNOLOJİLERİ

Form Assist’ten bir ilk

2018 yılından bu yana kişiye özel beslenme ve egzersiz programları tasarlayan Form Assist, sigortacılılık sektöründe yenilikçi faaliyetler ile adından söz ettiren HDI Sigorta ile bir ilke imza attı.

HDI Sigorta’dan Konut, Ferdi Kaza ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası bulunan sigortalılar, poliçe süreleri içerisinde bir ay boyunca, ‘’Kendine Sağlık Hediye Et!’’ mottosu ile yola çıkan Form Assist’in beslenme ve egzersiz danışmanlığı hizmeti içeren ‘Değişim Başlıyor’ paketinden ücretsiz olarak yararlanacak.

Sigortalıların, Form Assist uygulamasını cep telefonlarına indirip kaydolarak kullanıma başlayabilecekleri paket içerisinde; HDI Sigorta poliçe sahiplerini, kişiye özel beslenme ve egzersiz programlarının hazırlanması, haftalık diyetisyen ve antrenör takibi gibi birçok hizmet bekliyor.

Sağlıklı yaşam alışkanlığı kazanmanın önemine dikkat çeken HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Sağlığımızın kıymetini içinden geçtiğimiz bu dönemde bir kez daha anladık. Bu günlerden bir ders çıkararak, sigortalılarımızın sağlığını ve formunu korumaya yönelik alternatifler sunuyor olmaktan son derece memnunuz. İş birlikleri için Form Assist ailesine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.