İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK

Alperen Özkan J&J Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü oldu

Alperen Özkan, J&J Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü oldu

Johnson&Johnson Tüketici Ürünleri Grubu Pazarlama Direktörü Alperen Özkan oldu.

1985’ten itibaren Türkiye’de faaliyet gösteren Johnson&Johnson Tüketici Ürünleri Grubu, pazarlama direktörlüğü görevine Alperen Özkan getirildi. 2011 yılından bu yana pazarlama alanında öncü uluslararası şirketlerde başarıyla görev yapan Alperen Özkan, iki yıldan uzun süre çalıştığı J&J bünyesinde aldığı terfi ile yeni görevine atandı.

Alperen Özkan, 2011 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2011 yılında iş hayatına başlayan Özkan; Unilever ve Roche şirketlerinde, Türkiye ve İran’da marka yönetimi alanında üst düzey sorumluluklar aldı. 2018 yılında J&J bünyesine katılmasından bu yana, Neutrogena markasını ‘mega-brand’ olarak yeniden konumlandırarak üstlendiği lansmanlarla cilt bakım pazarında markanın ikinci büyük oyuncu olmasında önemli katkıda bulundu. Le Petit Marseillais lansmanı ve sonrasındaki çalışmaları ile Türkiye’yi pazar payı büyüklüğü sıralamasında J&J’nin faaliyet gösterdiği bölgeler arasında 1. ülke konumuna getirdi.

Alperen Özkan, J&J Tüketici Ürünleri Grubu Pazarlama Direktörü olarak şirket bünyesinde yer alan tüm markaların pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Digimeet