İLAÇ ENDÜSTRİSİKİŞİSEL GELİŞİMPAZARLAMA VE SATIŞSOSYAL SORUMLULUK

Abdi İbrahim Liderleri, deneyimlerini sektöre taşıyor

Abdi İbrahim ve BÜMED Akademi, ilaç endüstrisinde başarılı bir pazarlama kariyeri hedefleyen ve kendini bu doğrultuda geliştirmek isteyenler için ‘Ürün Müdürü Sertifika Programı’nı hayata geçiriyor.

ABDİ İBRAHİM ve BÜMED İŞ BİRLİĞİ…

İLAÇ SEKTÖRÜNDE ÜRÜN MÜDÜRÜ SERTİFİKA PROGRAMI

Abdi İbrahim ve BÜMED Akademi, ilaç endüstrisinde başarılı bir pazarlama kariyeri hedefleyen ve kendini bu doğrultuda geliştirmek isteyenler için ‘Ürün Müdürü Sertifika Programı’nı hayata geçiriyor. Abdi İbrahim’in kıdemli yöneticilerinin, deneyimlerini ve ilaç sektöründe pazarlama stratejilerini anlatacağı online sertifika programı 7 Kasım 2020 tarihinde başlıyor.

Türk ilaç sektörüne genç yeteneklerin kazandırılması amacıyla Abdi İbrahim Liderleri ve BÜMED Akademi iş birliğiyle hazırlanan, pazarlama ve tanıtım stratejileri alanında sektörel dinamiklerinin aktarılacağı ‘Ürün Müdürü Sertifika Programı’ 7 Kasım 2020 tarihinde başlıyor.

Sektörde kariyer yapmayı planlayan veya sektörde çalışırken kendini geliştirmek isteyen profesyonellere sertifika programı açık. Eğitimler, Abdi İbrahim’in üst düzey yöneticileri tarafından verilecek. Çevrimiçi platform üzerinde gerçekleştirilecek eğitimler, Cumartesi günleri 10:00 – 13:00 saatleri arasında yapılacak. Programa, yeni mezunlar, asistan ürün müdürleri, 0-5 yıl deneyimi olan genç profesyoneller ve son sınıf üniversite öğrencileri katılabilecek. Ücretli olan programa Abdi İbrahim, sosyal sorumluluk çerçevesinde destek veriyor. Programı tamamlayan katılımcılar sertifika almaya hak kazanacak.

Abdi İbrahim liderleri sektör tecrübesi ışığında hazırlanan Ürün Müdürü Sertifika Programı’nda; İlaç Endüstrisinin Temelleri, İlaç Endüstrisinde Düzenlemeler ve Kısıtlamalar Mediko-Marketing Yaklaşım, Pazarlama Planında Veri Analitiği ve Pazarlama Mükemmelliği, Satış Mükemmelliği, Strateji Oluşturma Süreci, Yeni Marka Geliştirme ve Lansman Süreci, Alternatif Kanallar: İlaç Endüstrisinde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya, Hasta Merkezli Pazarlama ve Sosyal Sorumluluk Projeleri, Pazarlama Yetkinlikleri, OTC Ürünlerinde Pazarlama, İlaç Endüstrisinde Gelecek Eğilimleri ve Küreselleşme eğitimleri verilecek.

Programda yer almak isteyenler 30 Ekim tarihine kadar akademi@bumed.org.tr mail adresi üzerinden ya da 0(212) 359 58 14 numaralı telefondan başvuruda bulunabilecekler.