HASTANESAĞLIK

Ekrem İmamoğlu VKV Amerikan Hastanesi’nde!..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 23 Ekim 2020 tarihinde saat 22:00' da üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri ile VKV Amerikan Hastanesi’ne başvurduğu ve yapılan incelemede COVID-19 testinin pozitif bulunduğu bildirildi.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU COVID POZİTİF

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 23 Ekim 2020 tarihinde saat 22:00′ da üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri ile VKV Amerikan Hastanesi’ne başvurduğu ve yapılan incelemede COVID-19 testinin pozitif bulunduğu bildirildi.

Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada Ekrem İmamoğlu’nun iyi olduğu, Amerikan Hastanesi’nde tedavi edilmekte olduğu bildirildi.

Ekrem İmamoğlu’nun sağlık durumu hakkında haberler gelmeye devam ediyor… İBB Başkanı İmamoğlu, “Covid-19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum’’ açıklaması yaptı.

Başkan Ekrem İmamoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

”Kıymetli vatandaşlarımız, tabi ben sıklıkla aslında test olan birisiyim. Hatta çarşamba günü yine Covid testi oldum ve negatif çıkmıştı. Ama dün akşam saat 9 sıralarında ateşim yükseldi ve 38 derece ateşle hastaneye gelince, dün akşamı hastaneyi geçirdim ve test olduk. Ve bugün itibariyle pozitif olduğu konusunda bir rapor oluştu. Şu an aslında iyiyim, ateşim fena değil. Tıbbi anlamda negatif diye yorumlayacağımız bir şey gözükmüyor. İnşallah sağlığımıza kavuşacağız. Elbette bütün vatandaşlarımızın dikkat etmesini istiyorum. Bu süreçte duyurularımızı hep yapıyoruz. Teması mümkün olduğu kadar azaltalım. Herkesin duyarlılık göstermesi şarttır.”

Ekrem İmamoğlu VKV Amerikan Hastanesi'nde!..
İmamoğlu, Covid testinin pozitif olduğunu Twitter’dan da duyurdu ve vatandaşları önlemler konusunda uyardı.

İBB Sözcüsü duyurdu

İBB Sözcüsü Murat Ongun yaptığı açıklamada, “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.