İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK

İbrahim Etem – Menarini, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi!

İbrahim Etem -Menarini'den Türkiye’de bir ilk!

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

İBRAHİM ETEM – MENARİNİ’DEN YENİ BİR İLAÇ,
YENİ ve YENİLİKÇİ BİR LANSMAN!

1903 yılından bu yana “İnsan için değer” üretmek vizyonu ile çalışmalarını sürdüren İbrahim Etem – Menarini, piyasaya çıkardığı yeni ilacını yenilikçi bir iç lansman ile tanıttı.

Türkiye’nin ilk dijital ilaç lansmanını gerçekleştiren İbrahim Etem – Menarini, yeni ilacın lansmanını tam 4 gün süren eşsiz bir etkinlikle gerçekleştirdi.

İbrahim Etem - Menarini, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi!
İç lansmanda medikal eğitimlerin yanı sıra bilgi yarışması, konser ve tiyatro gibi birçok sosyokültürel etkinlik de yer aldı.

Türkiye’nin ilk ilaç firması İbrahim Etem – Menarini, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde de toplum sağlığı için çalışmalarını sürdüren firma, yeni ilacını Türkiye ilaç sektörünün ilk dijital lansmanıyla duyurdu. Şirket çalışanlarına yönelik iç lansman tam 4 gün boyunca sürdü. İç lansmanda medikal eğitimlerin yanı sıra bilgi yarışması, konser ve tiyatro gibi birçok sosyokültürel etkinlik de yer aldı.

Menarini İlaç Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Genel Müdürü Uğur Bingöl, lansmanın açılışında duyduğu heyecanı dile getirdi. Bingöl; “Ülkemizde ve dünyada oldukça zorlu geçen bu dönemde böylesine yenilikçi bir ürünü yenilikçi bir yaklaşımla dijital olarak duyurduğumuz için oldukça mutluyuz. Bugün attığımız bu değerli adımın devamını getirerek toplum sağlığı için gerekli ve değerli ürünleri Türk tıbbının hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Digidea
İbrahim – Etem Menarini hakkında

1903 yılında Türkiye’nin ilk ilaç  firması olarak kurulan ve ilk günkü değerleriyle bu güne kadar gelen öncü kuruluş İbrahim Etem, 1886 yılında İtalya’da kurulan Menarini ilaç firması ile 2001 yılında güçlerini ve deneyimlerini birleştirmiştir.

Tarihimizden aldığımız güç ve tecrübeyi “insan için değer” üretmek vizyonu ile birleştirip yenilikçi ürün ve yaklaşımlarla çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Önceliğimiz; insanı merkeze koyarak mükemmel süreçler, çalışanlarımız ve tüm paydaşlarımızla birlikte katma değer üreten bir firma olmaktır.

Bu yaklaşımımız ile yüksek nitelikli ve güven duyulan yapımızı sürekli geliştirmeyi, çalışanlarımızın şirkete olan güvenini ve insanlar için ürettiğimiz ürün ve hizmetlerden memnuniyeti artırmayı hedefleriz.

İbrahim Etem – Menarini olarak hedeflerimize kararlı adımlarla ilerlerken;

Vizyonumuz, “insan için değer” üretmek,

Misyonumuz, “ülkemizin ilk ve köklü ilaç firması olarak; insana, yaşama ve geleceğe değer katmaktır.”

Yorum yaz