CİLT BAKIMIGÜZELLİKGÜZELLİK ÜRÜNLERİİLAÇ ENDÜSTRİSİTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Pierre Fabre’den devrim niteliğinde anti-age serisi lansmanı!

Pierre Fabre'den devrim niteliğinde anti-age serisi lansmanı!

YAŞLANMA KARŞITI ÜRÜNLERDE DEVRİM!

Pierre Fabre Türkiye’nin devrim niteliğindeki anti-age serisi simülasyonlu online lansmanla tanıtıldı.

Sağlıktan güzelliğe kavramının yaratıcısı Pierre Fabre’nin dermokozmetik markası Eau Thermale Avène, 19 Kasım akşamı dijital bir lansmana imza attı. Özlem Yıldız’ın moderatörlüğünde düzenlenen simülasyonlu lansmanda, devrim niteliğindeki yeni yaşlanma karşıtı bakım serileri A-Oxitive, PhysioLift ve DermAbsolu tanıtıldı. Prof. Dr. Yelda Kapıcıoğlu ise anti-age üzerine önemli bilgiler paylaştı. Eau Thermale Avène’in farklı yaş gruplarına ve farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunduğu yaşlanma karşıtı bakım serileri, Özlem Yıldız’ın moderatörlüğünde düzenlenen online lansmanda tanıtıldı. Pierre Fabre Türkiye Genel Müdürü Dr. Hande Demirdere’nin açılış konuşmasıyla başlayan lansmanda Prof. Dr. Yelda Kapıcıoğlu anti-age üzerine merak edilenleri katılımcılarla paylaştı.  

Geçmişten bugüne güzellik kavramı farklı şekillerde tanımlansa da aslında en önemli odak noktasının sağlık olduğunu vurgulayan Dr. Hande Demirdere “Ancak cildimiz sağlıklı olursa güzel gözükebiliriz. Dermokozmetik ürünler de bir anlamda sağlık ve güzelliğin buluşması demek. Belki aranızda bilenler vardır formüllerinin sadece birer kozmetik ürün olmadığını belirtmek için ilk kez “Dermokozmetik” terimini kullanan kişi bizim markamızın yaratıcısı Mösyö Pierre Fabre’dir. Dolayısıyla bizim birinci önceliğimiz cilt problemini iyileştirmek, semptomlarını azaltmak veya tedavi etmek. Siz probleminizi ortadan kaldırmaya odaklanırsanız, işin güzellik kısmı bunu takip edecektir mutlaka, merak etmeyin” dedi.  

Pierre Fabre'den devrim niteliğinde anti-age serisi lansmanı!
Pierre Fabre’den devrim niteliğinde anti-age serisi lansmanı!

Yaşlanma, 20-25 yaşlarında başlıyor

Cildin iç ve dış faktörlerin etkisiyle yaşlandığını belirten Prof. Dr. Yelda Kapıcıoğlu, “Yaşlanma 20-25 yaşlarından itibaren biyolojik olarak başlıyor, 25’li yaşlarda bireylerde ince kırışıklıklar, ciltte solukluk, ton eşitsizliği gibi belirtilerle ortaya çıkıyor” dedi. Stres ve genetik faktörlerin de yaşlanmada etkisi olduğunu belirten Kapıcıoğlu; cilt yaşlanmasında güneşten korunmanın önemine yönelik açıklamalarda bulundu. Güneşten korunan ve korunmayanlar karşılaştırıldığında belirgin farkların olduğunu söyleyen Kapıcıoğlu; “İnce kırışıklıklar, lekeler, sarkmalar, deri kanseri veya öncüleri güneşten korunmayanlarda belirgin olarak görülüyor” dedi ve “Yoğun ve korunmasız şekilde güneşe maruz kalmak, kişinin cilt yaşlanmasında en önemli dış faktörlerden bir tanesidir” diye ekledi.

Yaş ve deri tipine göre farklı Anti-Age ürünlerinin kullanımının öneminden bahseden Kapıcıoğlu; beslenmenin, sigara ve alkolün de cilt yaşlanması üzerinde etkilerine dikkat çekti. Antioksidan özelliği kanıtlanmış ürünler ve C, A vitamini içeren, içeriğinde hyaluronik asit olan ürünlerin kullanımını güne başlarken tavsiye ettiğini söyleyen Kapıcıoğlu, vitamin destekli ürün kullanımı ve dermatoloğa danışmak gerektiğinin önemine vurgu yaptı. Sözlerini cilt temizliğinin önemini belirterek sonlandıran Kapıcıoğlu; “Makyaj yapsın yapmasın kadın erkek herkes cildini günde iki kere yıkamalı, bunun yanında olmazsa olmaz cilt tipine göre nemlendirici kullanmalı” dedi.

Yoğun katılımla devam eden lansman, Eau Thermale Avène Ürün Müdürü Melis Altınçekiç’in ürün grupları hakkında paylaştığı bilgilerle sonlandı. Devrim niteliğindeki ürünler büyük ilgi gördü.

Çekilişler 30 Kasım’a kadar devam edecek

Eau Thermale Avène’in yeni serisine ait bilgilere ve çekilişle sürpriz hediyelere, aşağıdaki linkten sanal fuaye alanına giriş yapılarak ulaşılabilecek. Foto booth ve stant simülasyonlarının da yer aldığı tüm lansman detayları yine aynı linkten 30 Kasım’a kadar izlenebilecek.

http://www.avene.onlinetoplanti.org/tr/kayit

Yorum yaz