İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIKSAĞLIK TEKNOLOJİLERİTIBBİ CİHAZTOPLUM SAĞLIĞITÜKETİCİ SAĞLIĞIYAŞAM

Roche Accu-Check ile diyabetli bireylere yenilikçi çözümler!

Roche Accu-Check ile diyabetli bireylere yenilikçi çözümler!

Roche, Accu-Chek Marka Ürünleriyle Diyabetli Bireyler İçin Yenilikçi Çözümler Sunuyor!

Roche Diyabet olarak Accu-Chek marka ürünlerimiz ile 40 yılı aşkın süredir yenilikçi diyabet teknolojilerine ve çözümlerine öncülük ediyoruz. Türkiye’deki diyabet hastalarına, sağlık durumlarını en doğru şekilde takip edebilmeleri ve yönetebilmeleri için geliştirilmiş ürün ve servisler sunuyoruz. Doğruluğu kanıtlanmış kan şekeri ölçüm cihazları, neredeyse acısız ölçüm deneyimi sunan parmak delme cihazları, lansetler ve iğne uçlarından oluşan ürün portföyümüzü diyabet hastalarının hizmetine sunuyoruz.

Roche Diyabet olarak diyabetli bireylerin her gün önemli seçimler yapmaları gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle diyabet hastalarının diyabetlerini kendi kendilerine yönetebilmelerini sağlarken sağlık profesyonellerinin güvenilir sonuçlarına dayalı tedavi kararlarını alabilmelerine de destek oluyoruz. Diyabet ürünlerimizin yanı sıra, ek servisler ve çözümler sunarak diyabetin düzenli takibi ve etkin yönetimi için en iyi deneyimi yaşatmak temel önceliğimiz. Diyabet yönetimini kolaylaştıracak ve etkinliğini artıracak dijital sağlık çözümlerimiz, ücretsiz danışma hattımız, diyabet hastalığına ve tedavi etkinliğine yönelik farkındalığa dikkat çekmeye çalıştığımız sosyal medya kanallarımız aracılığıyla yaptığımız paylaşımlar ile hastalığa karşı mücadelede etkin rol oynuyoruz. Ürünlerimizi hassasiyetle, ihtiyaçları öngörerek ve gündelik hayatla uyum içerisinde kullanılabilecek şekilde geliştiriyoruz. Diyabetli bireylerin, diyabetle aktif bir yaşam sürmeleri için kararlılıkla çalışıyor, onların her ihtiyacını anlamaya çalışıyor ve buna yönelik farklı ürünler ve çözümler sunuyoruz.

Amacımız diyabet hastalarının hayatlarını kolaylaştırmak

Diyabet hastalarının hayatını kolaylaştırma amacıyla tasarlanan web sitemiz ‘diyabetevi.com’da diyabet hastalığına ve hastalıkla mücadeledeki kritik unsurlara yönelik içeriklere yer veriyoruz . Bununla birlikte, Facebook ve Instagram sosyal medya kanallarımız üzerinden düzenli içerik paylaşımları yaparak, diyabetle mücadeledeki kritik noktalara dikkat çekmeye çalışıyoruz. Haftanın 5 günü, 08.00-17.00 arası ücretsiz hizmet veren danışma hattımız aracılığıyla, ürünlerimiz ile ilgili sorulara cevap veriyor, yaşanılan sıkıntılar karşısında teknik destek sağlıyor, hastalarımıza ve paydaşlarımıza tedavi sürekliliğinde kesintisiz bir deneyim yaşatmak için çalışıyoruz.

Dijital sağlık çözümleri kapsamında ülkemizde geçen yıl lansmanını yaptığımız ‘mySugr’ uygulaması, sunmuş olduğu dijital diyabet yönetimi hizmetiyle hem diyabet hastalarının hem de sağlık profesyonellerinin diyabet yönetimi sürecindeki akıllı asistanı olarak ön plana çıkıyor. Ücretsiz olarak Apple Store ve Google Play’den indirilebilen mySugr uygulaması, diyabet verilerinin zahmetsizce kaydedilmesine, kaydedilen bu verilerin detaylı raporlar ile sağlık profesyonelleriyle paylaşılmasına ve düzenli kullanımda tahmini Hba1c değerlerinin gözlemlenmesine olanak sağlıyor. Accu-Chek Instant cihazı ile birlikte kullanıldığında pro versiyonuna ücretsiz olarak sahip olunabilen uygulama, kullanıcılar tarafında oldukça beğeniliyor ve diğer kullanıcılara tavsiye ediliyor. Yüksek riskli hasta grubu üzerinde yapılan bir çalışmada, mySugr uygulamasının düzenli kullanımında ortalama kan şekeri değerlerinde kayda değer azalma görülürken, 6 aylık periyodun sonunda ortalama kan şekeri değerlerinde %20’ye yakın, eA1c değerinde %1,3 ve ortalama yüksek kan glukoz indeksinde %62’ye varan azalmalar görülmüş bulunuyor.*

Covid-19 diyabet ilişkisine yönelik önemli ve faydalı bilgiler paylaşıyoruz

Covid-19 döneminin başından itibaren düzenlediğimiz toplantılar, sosyal medya kanallarımız ve websitemiz aracılığıyla Covid-19’a ve Covid-19 diyabet ilişkisine yönelik önemli ve faydalı bilgileri paylaşıyor, bu sayede sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınlarını bilgilendirme fırsatına sahip oluyoruz. Bu dönemde daha etkin diyabet yönetimi sağlayabilmek için, diyabet hastalarımızın kan şekeri sonuçlarını sağlık profesyonelleriyle uzaktan paylaşmasına olanak veren ‘mySugr’ uygulamamızın pro versiyonunu tüm kullanıcılara ücretsiz sunuyoruz. Bunların yanında ücretsiz destek veren danışma hattımız ile de hastalarmıza uzaktan teknik destek sağlamaya ve sorularını yanıtlamaya devam ediyoruz.

Roche Diyabet olarak yenilikçi diyabet ürünlerini ve çözümlerini önümüzdeki yıllarda da hastalarımızın ve sağlık profesyonellerinin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.


*Kaynak: Marcus Hompesch MD1 , Klaudius Kalcher PhD2 , Fredrik Debong3 , Linda Morrow MD1 1) ProSciento, Inc., Chula Vista, CA, USA, 2) Medical University of Vienna, Spitalgasse 23, 1090 Vienna, Austria, 3) mySugr GmbH, Schottenfeldgasse 69, 1070 Vienna, Austria. Significant Improvement of Blood Glucose Control in a High Risk Population of Type 1 Diabetes Using a Mobile Health App – A Retrospective Observational Study. Advanced Technologies & Treatments for Diabetes Congress; 2017

Yorum yaz