CİLT BAKIMIGÜZELLİKGÜZELLİK ÜRÜNLERİ

Işıltılı ve pürüzsüz bir cilt mümkün!

Detoks etkili Supra Radiance serisi; yeni yılda, yeni başlangıçlar ile ışıltılı bir cilt vaat ediyor! Supra Radiance, benzersiz içeriği ve teknolojisi sayesinde kırışıklık görünümünü pürüzsüzleştiriyor, daha eşit bir cilt tonu sağlıyor ve cilde ışıltılı bir görünüm veriyor.

LIERAC SUPRA RADIANCE İLE IŞILTILI VE PÜRÜZSÜZ BİR CİLT!

Güzelliğe adanan 40 yıllık tecrübesi ile Lierac Laboratuvarları cildin ihtiyacı olan ışıltısını geri kazandırıyor! Lierac, zamanla ciltte oluşan toksin yaşlanmasının belirtilerini ve çevresel faktörlerin yol açtığı olumsuz etkileri önlemek için, alternatif tıptan ilham alarak geliştirilen Supra Radiance serisini sunuyor!

Detoks etkili Supra Radiance serisi; yeni yılda, yeni başlangıçlar ile ışıltılı bir cilt vaat ediyor! Supra Radiance, benzersiz içeriği ve teknolojisi sayesinde kırışıklık görünümünü pürüzsüzleştiriyor, daha eşit bir cilt tonu sağlıyor ve cilde ışıltılı bir görünüm veriyor.

LIERAC SUPRA RADIANCE ANTİOKSİDAN ETKİLİ, IŞILTI VEREN, YENİLEYİCİ JEL KREM

Normal ve karma ciltlerin kullanımına uygun antioksidan etkili, ışıltı veren jel krem hücre yenileyici kara ısırgan özlü formülü ile cildinize sahip olmak istediğiniz ışıltıyı sunuyor. Yaşlanmak karşıtı Hyalu-3 konsantresi ile kırışıklıkları pürüzsüzleştiriyor ve cildinizi koruma altına alıyor. İçerisindeki matlaştırıcı pirinç pudrası ile ciltte parlamayı önlüyor.

FİYAT: 564 TL (50 ml)

LIERAC SUPRA RADIANCE ANTİOKSİDAN ETKİLİ, IŞILTI VEREN YENİLEYİCİ SERUM

Beslenme, çevresel faktörler ve yoğun yaşam tarzı ile artan toksin yok olmasını destekleyen Supra Radiance Serum aktif dokusu ile cilde detoks etkisi sunuyor. Hücre yenileyici Kara Isırgan ve yaşlanma karşıtı etkili Hyalüronik konsantresi ile cildinize derinlemesine tazelik, ışıltı kazandıran serum, kırışıklıkları pürüzsüzleştiriyor ve cildi günlük saldırılara karşı koruyor. Serum cildinize detoks etkisi sağlayarak 7 gün içinde etkisini gösteriyor ve eşsiz bir ışıltı sağlıyor. Antioksidan içerikli goji meyvesi enerji üretimini dengeleyerek, toksin oluşumunun önüne geçiyor.

FİYAT: 599 TL (30 ml)

LIERAC SUPRA RADIANCE ANTİOKSİDAN ETKİLİ IŞILTI VEREN, YENİLEYİCİ CREAM

Kuru ciltlerin kullanımına uygun krem, cassaya özü ve bitkisel gliserin ve shea yağı formülü ile cildinize uzun süreli bir nemlendirme bakımı sağlıyor. Aktif dokusu cilt tarafından hızlıca emilirek pürüzsüzlük etkisi yaratırken, hücre yenileyici kara ısırgan özü ve yaşlanma karşıtı Hyalüronik konsantre ışıltılı bir cilt hayalinizi gerçeğe dönüştürüyor.

FİYAT: 564 TL  (50 ml)

LIERAC SUPRA RADIANCE DETOKS ETKİLİ, IŞILTI VEREN, YENİLEYİCİ GECE KREMİ

Cilde detoks etkisi sağlayarak gece boyu bakım sağlayan gece kremi, cildi yeniliyor ve gündüz daha kaliteli görünmesini sağlıyor. İpek ağacı ekstresi detoks etkisi sunarken, içeriğindeki laktik ve glikolik asit pürüzsüzlük etkisi sunuyor. Tazelik ve rahatlık sunan dokusu ile gece kremi asya uyku kremlerinden ilham alıyor. Detoks etkili ışıltı veren gece kremi tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygun.

FİYAT: 594 TL (50ml)

LIERAC SUPRA RADIANCE IŞILTI, AYDINLIK VEREN GÖZ ÇEVRESİ SERUMU

Göz altı şişliklerini ve koyu halkaları yok etmek için geliştirilmiş göz çevresi serumu sedef özleri ile ışıltılı ve aydınlık bir göz çevresi sağlıyor. Taze ve aktif dokulu krem serum pagoda ağacı özü ile antioksidan etkisi sunarak ferah bir göz çevresi sunuyor.  Hücre yenileyici ve yaşlanma karşıtı içerikleri ile kırışıklıkları pürüzsüzleştiriyor ve cilt tonunuzu eşitliyor.

FİYAT: 419 TL (15 ml) 

LIERAC SUPRA RADIANCE ÇİFT PEELİNG ETKİLİ IŞILTI SUNAN MASKE

Cildinize ışıltı takviyesi sunmak için oluşturulmuş Çift Peeling Etkili Işıltı Sunan Maske tazelik sunarak anında pürüzsüzleştirici etki sağlıyor. İki adımlı peeling aksiyonu sunan maske kuru yüze beş dakika boyunca ovalanarak uygulanıyor ve cildinizin kalitesini yeniliyor ve solgun görünüm yerine aydınlık ve ışıltı sunuyor.

FİYAT: 419 TL (75 ml)

 

Yorum yaz