İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Merck Türkiye’de üst düzey atama!

Merck Türkiye’de, yetenek yönetimine ve gelişimine öncelik verme taahhüdünün bir parçası olarak, Türkiye ekibinden globale yeni bir atama daha gerçekleşti. 2018 yılından itibaren Merck Türkiye’de çalışan ve son olarak Onkoloji İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Aydan Dinçer, Global Onkoloji Ürün Pazarlama Direktörü olarak atandı. 

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

Merck Türkiye’de Strateji, Operasyon ve İş Mükemmeliyeti Direktörü Ataması

Merck Türkiye bünyesinde 2018 yılından bu yana görev yapmakta olan Onkoloji Pazarlama Müdürü Aydan Dinçer, Strateji, Operasyon ve İş Mükemmeliyeti Direktörü görevine atandı. Liderlik ekibinin %56’sı kadın liderlerden oluşan Merck Türkiye, uyguladığı “Liderlik Davranışları” programıyla güçlü, başarılı, sorumluluk alan, cesur liderler yetiştiriyor.

2018 yılında Merck Türkiye Onkoloji ekibine kıdemli ürün müdürü olarak katılan Aydan Dinçer, onkoloji alanındaki tüm stratejik ve operasyonel pazarlama faaliyetlerini yürüttü ve 2019 yılında onkoloji pazarlama müdürlüğü görevine atandı. Dinçer, ayrıca dijital segmentasyon, uzaktan tanıtım, çok kanallı dijital tanıtım modellerinin geliştirilmesine ve projelerinin hayata geçirilmesine katkıda bulundu. Aydan Dinçer, 2021 Ocak ayı itibariyle strateji, operasyon ve iş mükemmeliyeti direktörü olarak Merck Türkiye Yönetim Ekibi’ne katıldı. 16 kişiden oluşan Merck Türkiye Liderlik Ekibi’nde 9 kadın üye bulunuyor.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Aydan Dinçer, 2003-2005 yılları arasında Siemens Business Services’de çalıştı, 2005 yılından itibaren kariyerine ilaç sektöründe devam ederek; nefroloji, parenteral beslenme, transplantasyon ve nadir hastalıklar alanlarında ürün tanıtım uzmanlığı, ürün müdürlüğü ve AMAC Bölgesi’nden sorumlu kıdemli ürün müdürlüğü görevlerini yürüttü. 2005-2018 yılları arasında sırasıyla Fresenius Kabi ve Novartis firmalarında çalışmış olan Dinçer’in, toplamda 17 yıllık satış-pazarlama tecrübesi bulunuyor.

Yorum yaz