FARKINDALIKHASTA DERNEKLERİİLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERSOSYAL SORUMLULUK

Gülümseten maskelere 2 ödül birden!

Gülümseten maskelere 2 ödül birden!

“GÜLÜMSETEN MASKELER”

İçinde bulunduğumuz bugünleri biraz olsun renklendirmek ve 23 Nisan’da kanser tedavisi gören çocuklarımızı unutmamak için Nobel İlaç ve Gülmek İyileştirir Derneği tarafından hayata geçirilen “Gülümseten Maskeler’’ projesi Felis Başarı Ödülü, ve Türkiye iş dünyasındaki markaların pazarlama süreçlerinin değerlendirildiği İstanbul Marketing Awards 2020’de Gold ödül aldı.

Proje kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel birbirinden şirin maske tasarımlarıyla Instagram AR filtresi oluşturuldu. Kullanıcılar, bu maskelerle çekilen fotoğraflarını paylaştıkça Gülmek İyileştirir Derneği, hastanede yatarak kanserle mücadelelerine devam eden çocuklarımız için 23 Nisan hediyeleri hazırladı. Gülümseten maskeler projesine kanser hastası çocukların hayatına dokunmak isteyen binlerce kişi destek verdi ve projeden 1.345.000 kişi haberdar oldu. 6 binden fazla kişinin kullandığı filtrelerle yapılan paylaşımlar sonucu, Gülmek İyileştirir Derneği tarafından dört hastanede tedavi gören 150 kanser hastası çocuğa hediye paketleri gönderildi.

Ödüller:

Felis Ödülleri: Sağlık İletişim Bölümü Tüketici İletişimi WOM Projesi kategorisinde Başarı Ödülü,
İstanbul Marketing Awards 2020: Sağlık İletişimi / Tüketiciye Yönelik kategorisinde Gold Ödülü.

Gülümseten maskelere 2 ödül birden!

Nobel İlaç hakkında

Yarım asırı aşkın tecrübesiyle küresel bir oyuncu olan Nobel, 1964 yılında tamamen yerli sermayeli bir Türk şirketi olarak kuruldu. Firma, “İnsan sağlığı için dünyanın her köşesinde güvenilir ve erişilebilir ürünler sunma” vizyonuyla yıllar içinde uluslararası platformda değerli bir konuma erişti. Bugün Nobel; Türkiye’de iki, Kazakistan ve Özbekistan’da da birer tane olmak üzere toplam dört üretim tesisiyle faaliyet gösteriyor. Yaklaşık 3000 kişilik uzman bir kadrosu bulunuyor. Nobel, uluslararası standartlara göre ürettiği nitelikli ürünlerini yaklaşık 50 ülkeye ihraç ediyor, 20 ülkedeki temsilcilikleriyle tanıtım ve satış faaliyetlerini yürütüyor.

Yorum yaz