İLAÇ ENDÜSTRİSİ

MSD Türkiye’de üst düzey atama!

MSD Macaristan Genel Müdürü Gözde Güllüoğlu, 1 Şubat 2021 itibarıyla MSD Türkiye Bölgesi Genel Müdürü oldu.

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

MSD Türkiye Bölgesi Genel Müdürü Gözde Güllüoğlu!..

MSD’nin Türkiye Bölgesi yeni genel müdürü belli oldu. MSD Macaristan Genel Müdürü Gözde Güllüoğlu, 1 Şubat 2021 itibarıyla MSD Türkiye Bölgesi Genel Müdürü oldu. Gözde Güllüoğlu, Türkiye’de ve ilgili bölgede MSD’nin tüm strateji ve operasyonlardan sorumlu olacak.

Gözde Güllüoğlu, Saint Joseph Fransız Lisesi ve Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu. Kariyerine 2006 yılında başladı ve ilaç sektöründe global firmalarda görev aldı. MSD Türkiye’ye 2018 yılında İmmunoloji & Hastane/Hepatoloji iş birimi direktörü olarak katıldı. 2019 yılı başında genişleyen rolü ile aşı iş birimi sorumluluğunu da aldı. Gözde Güllüoğlu, bu görevi sırasında, iş biriminin Türkiye’deki konumunun güçlendirilmesi adına stratejik süreçlere liderlik etti. Güllüoğlu, 2019 yılında EEMEA bölgesinde Türkiye organizasyonunu “Çeşitlilik ve Dahiliyet” Elçisi olarak temsil etti. Güllüoğlu, 2020 yılında MSD Macaristan Genel Müdürü oldu.

Gözde Güllüoğlu yeni dönemde MSD Türkiye Bölgesi Genel Müdürü olarak, sahip olduğu zengin deneyimi ve bilgi birikimiyle, MSD’nin bölge çapındaki faaliyetlerine liderlik edecek.

Yorum yaz