İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Boehringer Ingelheim’de üst düzey atama!

Boehringer Ingelheim META Bölgesi’nde Terapötik Alan Lideri olarak görev yapan Ayışığı Seda Atıcı, Türkiye İş Destek Direktörü olarak atandı.

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

Ayışığı Seda Atıcı, Boehringer Ingelheim Türkiye İş Destek Direktörü Oldu

Boehringer Ingelheim META Bölgesi’nde Terapötik Alan Lideri olarak görev yapan Ayışığı Seda Atıcı, Türkiye organizasyonuna İş Destek Direktörü olarak atandı.

İnsan ve hayvan sağlığını geliştirme hedefiyle faaliyetlerini sürdüren araştırma ve geliştirme odaklı ilaç şirketi Boehringer Ingelheim Türkiye, önemli atamalarına devam ediyor. Boehringer Ingelheim Türkiye bünyesine 2009 yılında kıdemli ürün müdürü olarak katılan Ayışığı Seda Atıcı, 2012 yılında pazarlama müdürü görevini üstlendikten sonra 2015 tarihi itibarıyla META Bölgesi’ne (Orta Doğu, Türkiye ve Afrika) bölge terapötik alan lideri olarak atandı. 2018 yılından itibaren ise bölge terapötik alan lideri görevine ek olarak yine META Bölgesi’nin pazar erişim/kilit müşteri yönetimi lideri görevini üstlenen Atıcı; Ağustos 2020 itibarıyla Türkiye organizasyonunda iş destek direktörü olarak görev almaya başladı.

META Bölgesi’nde yer alan ülkelerde oluşturulan ve yeni bir departman olan iş destek departmanı; ticari satış ve iş operasyonlarının yönetilmesinden sorumlu. Ticari satış, dijital iletişim, müşteri değer yönetimi, satış eğitim, kongre ve etkinlik yönetimi gibi birimleri çatısı altında topluyor.

Ayışığı Seda Atıcı Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Biyoteknoloji Bölümü’nden mezun olan ve Galatasaray Üniversitesi’nde MBA programını tamamlayan A. Seda Atıcı, 2003 yılından beri ilaç sektöründe farklı uluslararası firmaların ulusal ve bölgesel yapılarında satış, ticari mükemmellik, pazar erişim ve pazarlama alanlarında farklı liderlik ve yöneticilik  rolleri üstlenmiştir.

Yorum yaz