ÇEVRE BİLİNCİENDÜSTRİFARKINDALIKİLAÇ ENDÜSTRİSİSOSYAL SORUMLULUK

Bayer’in programı için son 5 gün!

Bayer’in bu yıl dördüncüsünü düzenlediği G4A Turkey 2021 Girişim Hızlandırma Programı’na başvurmak için son 5 gün...

Bayer’in Düzenlediği G4A Turkey 2021’e Başvurmak İçin Son 5 Gün!

Bayer’in bu yıl dördüncüsünü düzenlediği G4A Turkey 2021 Girişim Hızlandırma Programı’na başvurular 21 Mart Pazar günü sona eriyor. Programa sağlık, tarım, radyoloji ve çevre sağlığına (haşere ve kemirgen mücadelesi) yönelik inovatif ve dijital çözümler sunan girişimler başvurabiliyor. Türkiye’deki girişimcilik ekosistemine üç yılda toplam 2.5 milyon TL değerinde katkı sağlayan Bayer, G4A Turkey 2021 ile girişimcileri hibe, mentorluk, eğitim desteği ve iş birliği imkanlarıyla destekleyecek.

Bayer’in bu yıl dördüncüsünü düzenlediği G4A Turkey 2021 Girişim Hızlandırma Programı’na başvurmak için son 5 gün. Programa 21 Mart Pazar gününe kadar g4a.health/turkey web sitesi üzerinden başvuru yapabilir ve web sitesinden programla ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

G4A Turkey 2021’e; sağlık, tarım, radyoloji ve çevre sağlığına yönelik inovatif ve dijital çözümler sunan ve fikir aşamasını geçen, yalın bir ürüne, prototipe ya da ileri seviye bir girişime sahip olan girişimciler katılabiliyor.

Seçilen girişimlerin 60’ar bin TL hibe ile destekleneceği programda girişimciler, 100 günlük online eğitim programı ve mentorluk desteği alacak. Ayrıca Bayer, sunduğu iş birliği imkanları ile programa katılmaya hak kazanan girişimlerin network’lerini genişleterek ürünlerini geliştirmelerine katkıda bulunacak.

Bayer hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri, insanlığa faydalı olabilmek ve giderek artan ve yaşlanmakta olan küresel nüfusun ortaya çıkardığı büyük zorlukların üstesinden gelmeyi desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyümeyle değer yaratmayı ve kazanma gücünü artırmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket, Bayer markası ile tüm dünyada güven, kalite ve güvenilirliğin timsali olmuştur. 2019 mali yılı itibarıyla 104 bine yakın çalışana ve 43,5 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in, yıllık sermaye harcaması 2,9 milyar Avro, Ar-Ge harcaması ise 5,3 milyar Avro düzeyindedir.

Yorum yaz