İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Janssen Türkiye’de üst düzey atama!

Dünyanın en büyük sağlık şirketlerinden Johnson & Johnson’ın ilaç şirketi Janssen Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü Başak Yılmaz oldu.

Başak Yılmaz, Janssen Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü oldu!

Dünyanın en büyük sağlık şirketlerinden biri olan Johnson & Johnson’ın ilaç şirketi Janssen Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörlüğü’ne Başak Yılmaz atandı.

135 yıllık bilimsel mirası, inovatif bakış açısı ve global vizyonundan beslenen hasta odaklı yaklaşımı ile 22 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Janssen Türkiye, Başak Yılmaz’ı kurumsal ilişkiler direktörü olarak liderlik ekibine dahil etti.

Toplum sağlığı için kamu, akademi ve sağlık çalışanlarıyla güçlü iş birlikleri kuran Janssen Türkiye’de, 1 Şubat 2021 itibarıyla Janssen Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü olarak göreve başlayan Başak Yılmaz, kurumsal ilişkiler, ruhsatlandırma ve pazara erişim departmanı iş süreçlerinin ve ekiplerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Başak Yılmaz, Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 20 yılı aşkın süredir ilaç sektöründe güçlü stratejik düşünme, dahil edici ve kapsayıcı liderlik özellikleriyle birçok başarıya imza atan Yılmaz, 2001-2015 yılları arasında ruhsatlandırma ve pazar erişim alanında çeşitli rollerde görev aldı. 2016 yılında Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği Sağlık Politikaları Direktörü olan Başak Yılmaz 2017 yılından beri AİFD Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev almaktaydı.

Johnson & Johnson hakkında

Johnson & Johnson olarak, mutlu hayatların, gelişen toplumların ve ilerlemenin temelinin toplum sağlığı olduğuna inanıyoruz. 130 yıldan fazla bir süredir her yaşta ve yaşamın her aşamasında insanların iyi ve sağlıklı olmasını hedefliyoruz. Bugün, dünyanın en büyük ve çeşitli sağlık şirketlerinden biri olarak, erişimimizi ve gücümüzü toplum sağlığı için kullanmayı taahhüt ediyoruz. Sağlığa erişimi geliştirmeye, daha sağlıklı toplumlar oluşturmaya, herkes için her yerde sağlıklı bir zihin, beden ve çevre sağlamak için çalışıyoruz. Toplum sağlığını geliştirmek için kalbimizi, bilimselliğimizi ve zekamızı ortaya koyuyoruz.

Johnson & Johnson’ın İlaç Şirketi Janssen hakkında

Janssen’de, hastalıkların geçmişte kaldığı bir gelecek yaratıyoruz. Johnson & Johnson’ın ilaç şirketi olarak, hayal ettiğimiz bu geleceğin hastalar için gerçeğe dönüşmesi amacıyla durmaksızın çalışıyoruz. Bu yolda hastalıklarla mücadelede bilimin, hastaların tedaviye erişimini artırmada zekamızın ve umutsuzluğu iyileştirmek için kalbimizin gücüyle hareket ediyoruz. En büyük farkı yaratabileceğimiz tedavi alanlarına odaklanıyoruz: Onkoloji-Hematoloji, İmmünoloji, Merkezi Sinir Sistemi, Bulaşıcı Hastalıklar, Pulmoner Hipertansiyon ve Kalp-Damar ve Metabolizma Hastalıkları

 

Yorum yaz