ENDÜSTRİİLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIKLI BESLENMESAĞLIKLI YAŞAM

Bayer, “Vegetables By Bayer” platformunu hayata geçirdi!

Vegetables By Bayer
Bayer; üreticileri ile iş ortaklarına duyduğu sorumluluk ve bağlılık doğrultusunda güvenilen iki markası Seminis® ve De Ruiter®’i tek bir ortak amaç altında birleştirerek “Vegetables by Bayer” adlı yepyeni bir marka kimliği yarattı. Yeni marka kimliği ile Bayer, müşterilerine ve iş ortaklarına yeni ve heyecanlı yollarla değer sağlayacak.
Müşterilerle daha güçlü bir bağ

Seminis® ve De Ruiter® markası altında üreticilere 20’den fazla farklı ürün ve binlerce yenilikçi tohum çeşidi ile farklı tipte açık tarla ve örtü altı üretim alanlarında uzun yıllardan beri modern çözümler sunan Bayer; “Vegetables by Bayer” adlı yepyeni marka kimliği ile bundan sonraki her adımda üreticilere, iş ortaklarına, tüketicilere ve tüm dünyaya; genişleyen iş birlikleri, verimi artıran hedefler, yeniliğe ve sürdürülebilirliğe odaklanan yatırımlar aracılığıyla değer sağlamaya yönelik daha derin bir taahhütte bulunuyor.

Yeni marka kimliği hakkında Bayer Global Sebze Tohumları Başkanı Inci Dannenberg: “Bayer’in birinci sınıf uzmanlarını ve kaynaklarını bir araya getirdiği yeni ‘Vegetables by Bayer’, Seminis® ve De Ruiter® markalarımızla müşterilere ve iş ortaklarımıza yeni ve heyecanlı yollarla değer sunmamızı sağlayacak” yorumunda bulundu.

Daha sürdürülebilir bir dünya geliştirmeye olan taahhüdümüzü yansıtıyor

Yeni marka lansmanının, meyve ve sebze tüketiminin faydaları konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Birleşmiş Milletler’in “2021 Meyve ve Sebze Yılı” ilanı ile aynı dönemde gerçekleştiğini hatırlatan Dannenberg: ”Endüstri lideri Ar&Ge’mizden piyasanın gelişen ihtiyaçlarını karşılayan tohumun ötesine geçen özel çözümlere kadar ‘Vegetables by Bayer’, müşterilerimizin işlerini büyütmelerine yardımcı olma ve böylece daha sağlıklı, daha sürdürülebilir bir dünya geliştirmeye olan taahhüdümüzü yansıtıyor” dedi.

Daha fazla bilgi için vegetables.bayer.com’u ziyaret edebilirsiniz. 

Bayer hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri, insanlığa faydalı olabilmek ve giderek artan ve yaşlanmakta olan küresel nüfusun ortaya çıkardığı büyük zorlukların üstesinden gelmeyi desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyümeyle değer yaratmayı ve kazanma gücünü artırmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket, Bayer markası ile tüm dünyada güven, kalite ve güvenilirliğin timsali olmuştur. 2020 mali yılı itibarıyla 100.000’e yakın çalışana ve 41,4 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in Ar-Ge harcaması ise 4,9 milyar Avro düzeyindedir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum yaz