İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Viktor Şoef, Abdi İbrahim Otsuka Psikiyatri Grup Müdürü oldu!

Abdi İbrahim Otsuka'da 2019 yılından bu yana kıdemli ürün müdürü olarak çalışmakta olan Viktor Soef, Ocak 2022'den itibaren görevine Abdi İbrahim Otsuka Psikiyatri Grup Müdürü olarak devam edecek.
Abdi İbrahim Otsuka’da 2019 yılından bu yana kıdemli ürün müdürü olarak çalışmakta olan Viktor Şoef, Ocak 2022’den itibaren görevine Abdi İbrahim Otsuka Psikiyatri Grup Müdürü olarak devam edecek.

2009 yılında Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü’nden mezun olan Şoef, 2014 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi yüksek lisans programını tamamladı. İş hayatına 2010 yılında Abdi İbrahim İlaç’ta tıbbi tanıtım temsilcisi olarak başladı. İki yıl Abdi İbrahim İlaç’ta, iki yıl da Abdi İbrahim Otsuka İlaç’ta tıbbi tanıtım temsilcisi olarak çalıştıktan sonra 2015 yılında Abdi İbrahim Otsuka’da asistan ürün müdürü, 2016 yılında ürün müdürü, 2019 yılında kıdemli ürün müdürü pozisyonlarında çalışmaya başladı. Viktor Şoef, 2022 yılı Ocak ayından itibaren Abdi İbrahim Otsuka Psikiyatri Grup Müdürü olarak çalışmalarına devam edecek.

Yorum yaz