İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Belma Günerinç Atalay, Takeda Türkiye Pazara Erişim ve Sağlık Politikaları Müdürü oldu!

Dünyanın en büyük ilk 10 ilaç şirketi arasında yer alan küresel, hasta merkezli, Ar-Ge odaklı biyofarma lideri Takeda, 2009 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Önce insan yaklaşımıyla odağına çalışanlarını koyan, “Top Employers Institute - En İyi İşveren” ödülüne ve Great Place To Work Enstitüsü tarafından “Çalışılabilecek En İyi İş Yeri” sertifikasını sahip Takeda Türkiye’nin Pazara Erişim Kurumsal İlişkiler Departmanı geçtiğimiz günlerde yeniden yapılandı. Bu doğrultuda, Belma Günerinç Atalay, Takeda Türkiye Pazara Erişim ve Sağlık Politikaları Müdürü olarak atandı.
Dünyanın en büyük ilk 10 ilaç şirketi arasında yer alan küresel, hasta merkezli, Ar-Ge odaklı biyofarma lideri Takeda, 2009 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Önce insan yaklaşımıyla odağına çalışanlarını koyan, “Top Employers Institute – En İyi İşveren” ödülüne ve Great Place To Work Enstitüsü tarafından “Çalışılabilecek En İyi İş Yeri” sertifikasını sahip Takeda Türkiye’nin Pazara Erişim Kurumsal İlişkiler Departmanı geçtiğimiz günlerde yeniden yapılandı. Bu doğrultuda, Belma Günerinç Atalay, Takeda Türkiye Pazara Erişim ve Sağlık Politikaları Müdürü olarak atandı.
Belma Günerinç Atalay hakkında

Gazi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olan Belma Günerinç Atalay daha sonra Hacettepe Üniversitesi’nde Ruhsatlandırma yüksek lisansına başlamış ardından aynı üniversitede Sağlık Ekonomisi ve Farmakoekonomi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. 17 yıldır sağlık sektöründe sırasıyla Eczacıbaşı İlaç, Sanofi ve Teva’da Kurumsal İlişkiler – Ruhsatlandırma ve Pazara Erişim görevlerini üstlenen Belma Atalay’ın yeni görevi Takeda Türkiye Pazara Erişim ve Sağlık Politikaları Müdürü.

Yorum yaz