İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Hüseyin Emre Selvi, Takeda Türkiye Pazara Erişim ve Kurumsal İlişkiler Kıdemli Müdürü oldu!

Dünyanın en büyük ilk 10 ilaç şirketi arasında yer alan küresel, hasta merkezli, Ar-Ge odaklı biyofarma lideri Takeda, 2009 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Önce insan yaklaşımıyla odağına çalışanlarını koyan, “Top Employers Institute - En İyi İşveren” ödülüne ve Great Place To Work Enstitüsü tarafından “Çalışılabilecek En İyi İş Yeri” sertifikasını sahip Takeda Türkiye’nin Pazara Erişim Kurumsal İlişkiler Departmanı geçtiğimiz günlerde yeniden yapılandı. Bu doğrultuda, Hüseyin Emre Selvi, Takeda Türkiye Pazara Erişim ve Kurumsal İlişkiler Kıdemli Müdürü olarak atandı. 
Dünyanın en büyük ilk 10 ilaç şirketi arasında yer alan küresel, hasta merkezli, Ar-Ge odaklı biyofarma lideri Takeda, 2009 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Önce insan yaklaşımıyla odağına çalışanlarını koyan, “Top Employers Institute – En İyi İşveren” ödülüne ve Great Place To Work Enstitüsü tarafından “Çalışılabilecek En İyi İş Yeri” sertifikasını sahip Takeda Türkiye’nin Pazara Erişim Kurumsal İlişkiler Departmanı geçtiğimiz günlerde yeniden yapılandı. Bu doğrultuda, Hüseyin Emre Selvi, Takeda Türkiye Pazara Erişim ve Kurumsal İlişkiler Kıdemli Müdürü olarak atandı. 
Hüseyin Emre Selvi hakkında

2008 yılında Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan ve 2012 yılında Almanya’da ekonomi yüksek lisansını tamamlayan Hüseyin Emre Selvi, sağlık sektöründeki kariyerine 2013 yılında danışmanlık şirketinde başladı. 2014-2019 yılları arasında Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği’nde çeşitli görevler üstlenen Selvi, daha sonra Sanofi Genzyme’da Pazar Erişim Lideri olarak çalıştı. Hüseyin Emre Selvi, Şubat 2022 tarihinden itibaren Takeda Türkiye’de Pazara Erişim ve Kurumsal İlişkiler Kıdemli Müdürü olarak çalışıyor.

Yorum yaz