İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Menarini META Bölgesi İş Operasyonları Direktörü Nilüfer Adoran vefat etti!..

Menarini META Bölgesi İş Operasyonları Direktörü Sayın Nilüfer Adoran’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Fikir Liderleri olarak Yüce Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Menarini’nin acı kaybı!..

Menarini META Bölgesi İş Operasyonları Direktörü Sayın Nilüfer Adoran’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Fikir Liderleri olarak merhumeye Yüce Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan merhume Nilüfer Adoran, Sabancı Üniversitesi’nde MBA programını ve Boğaziçi Üniversitesi’nde Biyomedikal Mühendisliği yüksek lisans eğitimlerini tamamlamıştı. Adoran, sağlık sektöründeki kariyerinde, MSD firmasında Ürün Müdürü, İş Geliştirme ve Portföy Yönetimi Müdürü, İş Geliştirme Ülke Müdürü ve Actavis (Allergan) firmasında Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Direktörü görevlerini yürütmüştü. 2015 yılında Menarini Türkiye’ye katılan Adoran, son olarak Türkiye’den sorumlu İş Geliştirme ve İş Mükemmelliği Direktörlüğü görevinden Menarini META Bölgesi İş Operasyonları Direktörlüğü görevine terfi etmişti. 1 Ocak 2022 itibari ile yeni görevine başlayan Adoran, META Bölgesi saha süreç mükemmelliği, medikal pazarlama satış eğitimi, dijital dönüşüm, saha masraf yönetimi, tedarik yönetimi, iş zekası ve araştırmaları ile, Türkiye iş geliştirme fonksiyonu ve etkinlik yönetimi iş alanlarından sorumluydu. Nilüfer Adoran, evli ve 2 çocuk annesiydi.

Yorum yaz