FİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLER

En büyük odak noktamız ilaç sektöründe global bir oyuncu olmaktır!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında GEN Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Gülmüş'ü konuk etti. “En büyük odak noktamız ilaç sektöründe global bir oyuncu olmaktır. Bu hedef doğrultusunda atılması gereken bütün adımları hız kesmeden atmaya devam ediyoruz. Ülkemizin yanı sıra, global bir oyuncu olarak, dünyada da karşılanmamış sağlık ihtiyaçlarına çözümler sunmak ve mevcut yurt dışı ofislerimizi artırmak adına uygun pazar arayışlarımıza devam ediyoruz. Bunun yanı sıra faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde ürün portföyümüzü genişletiyor ve buna bağlı olarak ekiplerimizi de genişletiyoruz” açıklamasında bulunan Abidin Gülmüş, GEN'in bilimsel, sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Ocak sayısı yayımlandı. Ana dosya konusu “Sağlık ve İlaç Sektörünün Geleceği” olan yeni sayıda, sağlık dışında önemli kurumların yöneticileri, global tüketici sağlığı, güzellik ve sağlık teknolojileri firmalarının üst düzey yöneticileri ve akademisyenlerin yanında Türkiye’de faaliyetleri olan ulusal ve global ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri yer aldı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında GEN Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Gülmüş‘ü konuk etti.

“En büyük odak noktamız ilaç sektöründe global bir oyuncu olmaktır. Bu hedef doğrultusunda atılması gereken bütün adımları hız kesmeden atmaya devam ediyoruz. Ülkemizin yanı sıra, global bir oyuncu olarak, dünyada da karşılanmamış sağlık ihtiyaçlarına çözümler sunmak ve mevcut yurt dışı ofislerimizi artırmak adına uygun pazar arayışlarımıza devam ediyoruz. Bunun yanı sıra faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde ürün portföyümüzü genişletiyor ve buna bağlı olarak ekiplerimizi de genişletiyoruz” açıklamasında bulunan Abidin GülmüşGEN‘in bilimsel, sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Röportajdan satır başları şöyle:

“GEN olarak inovasyona ve yeniliğe hız kesmeden devam ediyoruz. Yaptığımız cesur yatırımlar ve Ar-Ge’ye ayırdığımız kaynakların yanında, yakın zamanda Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na sunduğumuz 4 Ar-Ge ve Yatırım Projelerimizden 3’ünün onaylandığını mutlulukla paylaşmak isterim.”
“Hastaların ilaca erişimi konusunda üstün bir gayret içerisindeyiz; çünkü öncelikli olarak ürünlerimizi kullanan insanlara karşı sorumluluğumuz mevcut. Bu süreçte hekimlerimize, ürünlerimiz ve endikasyonları hakkında en doğru bilgiye erişmesi için medikal ekibimiz ile elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Diğer taraftan halka arz olmuş bir şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak, hissedarlarımıza ve diğer paydaşlarımıza karşı sorumlu hissediyorum.”
“Şeffaflık ilkemiz doğrultusunda mevcut durumumuzu, “Yatırımcı İlişkileri” ekibimiz ile en doğru, en anlaşılır ve en etik şekliyle paydaşlarımıza aktarmayı sürdürüyoruz. Etik en önemli temel değerlerimizden biri. Tüm çalışmalarımızı etik ve uyum kurallarına dikkat ederek gerçekleştiriyoruz. Bunu da sayılı firmanın alabildiği, hem 2020 hem de 2021 yıllarına ait Etika Ödülü’nü alarak en iyi şekilde gösterdiğimizi düşünüyorum.”

GEN Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Gülmüş‘ün açıklamalarını ve Fikir Liderleri Dergisinin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ve bürokratlarına ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz