FİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLER

Sağlıklı yaşam sadece bir trend değil, bir yaşam biçimi; biz bunun her adımında aktif rol oynuyoruz!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Nestle Health Science Türkiye Genel Müdürü Hanzade Yaz'ı konuk etti. “Sağlıklı yaşam sadece bir trend değil, bir yaşam biçimi ve biz bu sağlıklı yaşam yolculuğunun her adımında aktif rol oynuyoruz” açıklamasında bulunan Hanzade Yaz, Nestle Health Science’ın bilimsel, sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Ocak sayısı yayımlandı. Ana dosya konusu “Sağlık ve İlaç Sektörünün Geleceği” olan yeni sayıda, sağlık dışında önemli kurumların yöneticileri, global tüketici sağlığı, güzellik ve sağlık teknolojileri firmalarının üst düzey yöneticileri ve akademisyenlerin yanında Türkiye’de faaliyetleri olan ulusal ve global ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri yer aldı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Nestle Health Science Türkiye Genel Müdürü Hanzade Yaz‘ı konuk etti.

“Sağlıklı yaşam sadece bir trend değil, bir yaşam biçimi ve biz bu sağlıklı yaşam yolculuğunun her adımında aktif rol oynuyoruz” açıklamasında bulunan Hanzade Yaz, Nestle Health Science’ın bilimsel, sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Röportajdan satır başları şöyle:

“Nestlé Health Science, bilime verdiği önem sayesinde tamamen güvenilir, sonuçları klinik olarak kanıtlanmış ve hayat kalitesini arttıran beslenme çözümleri ile gıda ve ilaç sektörlerinin arasında faaliyet gösteren yeni bir sektörün öncülüğünü yapıyor. Nestlé Health Science, dünya çapında 11 bini aşan çalışanıyla her yıl bu alanlarda bilimsel bazlı besinsel çözümler üretiyor. Şirketimiz, beslenme bilimi aracılığı ile sağlığın her yönden daha iyi olabilmesi için çalışıyor.”
“Temelini bilimden alan uzmanlık alanlarımız medikal beslenme, vitamin, mineral ve süplemanların dahil olduğu aktif yaşam stilini destekleyen tüketici sağlığı ve globaldeki ilaç kategorisindeki çözümlerimizle sağlığın her alanını kapsıyoruz. Gelişebilecek sağlık sorunlarının önüne geçme, sağlığı koruma ve iyileştirme alanlarının hepsine bilimsel bazlı beslenme çözümlerimizle hizmet veriyoruz.”
“Tüketicilerin ve sağlık profesyonellerinin sağlık yönetimine yaklaşım biçimini yeniden tanımlıyoruz. Başlıca odağımız olan malnütrisyonla savaş, gastrointestinal sağlık, aktif yaşam stilini destekleyerek sağlıklı yaş alma ve gıda alerjileri gibi alanlarda beslenmenin gücünü ortaya çıkarmak için kapsamlı araştırma ve geliştirme ağlarımızdan yararlanıyoruz. İnsanların hayatlarını en iyi şekilde yaşamalarına yardımcı olan, yaşam kalitesini geliştiren bilime dayalı ürünler sunuyoruz. Bu anlamda dünya çapındaki markalarımızla, günlük gıda takviyelerine ihtiyaç duyanlara, spesifik beslenme çözümleri gereksinimi olanlara ve beslenme açığını gidermesi gereken hastalara kadar birçok kitleyi destekliyoruz.”

Nestle Health Science Türkiye Genel Müdürü Hanzade Yaz‘ın açıklamalarını ve Fikir Liderleri Dergisinin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ve bürokratlarına ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz