FİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLER

Vizyonumuz: “Her kadın için her gün daha iyi ve daha sağlıklı yaşam sunmak!”

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Organon Türkiye Ülke Lideri Murat Oymak‘ı konuk etti. “Kadınların daha sağlıklı bir dünyanın temelini oluşturduğu bilinciyle, her kadın için daha iyi ve daha sağlıklı bir gelecek yaratacağımıza inanıyoruz” açıklamasında bulunan Murat Oymak, Organon’un bilimsel, sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Ocak sayısı yayımlandı. Ana dosya konusu “Sağlık ve İlaç Sektörünün Geleceği” olan yeni sayıda, sağlık dışında önemli kurumların yöneticileri, global tüketici sağlığı, güzellik ve sağlık teknolojileri firmalarının üst düzey yöneticileri ve akademisyenlerin yanında Türkiye’de faaliyetleri olan ulusal ve global ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri yer aldı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Organon Türkiye Ülke Lideri Murat Oymak‘ı konuk etti.

“Kadınların daha sağlıklı bir dünyanın temelini oluşturduğu bilinciyle, her kadın için daha iyi ve daha sağlıklı bir gelecek yaratacağımıza inanıyoruz” açıklamasında bulunan Murat Oymak, Organonun bilimsel, sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Röportajdan satır başları şöyle:

“Kuruluşumuzdan bu yana, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ana önceliğimiz “Her kadın için her gün daha iyi ve daha sağlıklı yaşam sunmak” vizyonumuzu tüm paydaşlarımızla paylaşmak ve aynı zamanda ülkemizde özellikle kadın sağlığı alanındaki ihtiyaçları anlayarak fark yaratmaya çalışmak oldu. Organon Türkiye olarak mevcut portföyümüz ve global olarak yatırım yaptığımız yenilikçi tedaviler ile ülkemizi her geçen gün daha sağlıklı hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya odaklıyız. Tüm bu ticari faaliyetlerimizin yanı sıra, fark yaratacağına inandığımız firmamızın imzasını taşıyan sosyal sorumluluk projelerini de yakından takip etmeye devam edeceğiz.”
“Her gün kadın sağlığında fark yaratmaya odaklanan küresel bir sağlık şirketi olmak, bizim ana yol göstericimiz, deyim yerindeyse “Kuzey Yıldızı”mızdır. Organon olarak, bugünün sınırlarını zorlarken bizim çıkış noktamız, dünyanın dört bir yanındaki kadınlar, aileleri ve toplum için daha sağlıklı bir gelecek sağlama motivasyonudur. Küresel ayak izimiz göz önüne alındığında, kadın sağlığında tercih edilen bir paydaş olmak için çalışmaktayız. Tüm Organon kurucuları olarak, yer fark etmeksizin tüm fırsatları değerlendirerek, kadın sağlığı alanına girişimci bir odaklanma getirmeyi hedeflemekteyiz.”
“Türkiye’nin ilaç sektörü vizyonu, ülkemizi bölgenin stratejik üssü yapmayı hedeflemektedir. Bunu başarmak için tüm yetkili otoriteler, gelişen kural ve düzenlemelerle ilaç sektörünü farklı ve yenilikçi bakış açılarıyla desteklemeye çalışmaktadır. Buna bir örnek olarak değer temelli yaklaşımlar ülkemizde de araştırılmaya başlanmıştır. Bu açıdan bakıldığında, Türk ilaç sektörünün tüm paydaşları ile bölgeyi her yönden güçlendirmeye başladığı aşikardır. Organon Türkiye olarak ise kendimizi tercih edilen bir ortak olarak konumlandırarak kadın sağlığına adadık. Dolayısıyla, ülkemizde de kadın sağlığındaki karşılanmamış ihtiyaçları merkezimize alarak, tüm paydaşlarla iyi bir ortaklığa sahip olmak odak noktamızdır.”
Organon Türkiye Liderlik Ekibi
Organon Türkiye Liderlik Ekibi

Organon Türkiye Ülke Lideri Murat Oymak‘ın açıklamalarını ve Fikir Liderleri Dergisinin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ve bürokratlarına ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz