İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Selma Işıkol, AstraZeneca Türkiye Onkoloji Klinik Araştırmalar Direktörü oldu!

Selma Işıkol AstraZeneca Türkiye Onkoloji Klinik Araştırmalar Ülke Direktörü görevine atandı. Selma Işıkol, 1 Şubat 2023 tarihi itibarıyla AstraZeneca Türkiye'de Onkoloji Klinik Araştırmalar Ülke Direktörü olarak görevine başladı.
Selma Işıkol AstraZeneca Türkiye Onkoloji Klinik Araştırmalar Ülke Direktörü görevine atandı. Selma Işıkol, 1 Şubat 2023 tarihi itibarıyla AstraZeneca Türkiye’de Onkoloji Klinik Araştırmalar Ülke Direktörü olarak görevine başladı.

AstraZeneca Klinik Araştırmalar Departmanı’nda gerçekleşen organizasyonel değişiklik ile Biyofarma Klinik Araştırmalar ve Onkoloji Klinik Araştırmalar olmak üzere iki ayrı bölüm oluşturuldu. 2016 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye’de çalışan ve Klinik Araştırmalar Departmanı’nda birçok görevi başarıyla yürüten Selma Işıkol, 1 Şubat 2023 tarihi itibarıyla Onkoloji Klinik Araştırmalar Ülke Direktörü görevine terfi etti.

Selma Işıkol kimdir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu olan Selma Işıkol, 2007 – 2012 tarihleri arasında Sanofi Türkiye, 2013-2014 yıllarında Sanofi Kazakistan ve 2015 – 2016 yıllarında Novo Nordisk şirketlerinde Klinik Araştırmalar Departmanı’nda çeşitli görevlerde bulundu. 2016 yılında AstraZeneca Türkiye’ye Klinik Araştırmalar Proje Müdürü olarak katılan Işıkol, bu departmanda aldığı çeşitli görevlerin ardından son olarak Klinik Araştırmalar Departmanı’na bağlı olarak Onkoloji Klinik Araştırmalar Birim Direktörü görevini üstleniyordu.

Selma Işıkol bundan sonraki kariyerine AstraZeneca Türkiye Onkoloji Klinik Araştırmalar Ülke Direktörü olarak devam edecek.

Yorum yaz