İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Filiz Tuncer, Sanovel Spesifik Ürünler Grup Müdürü oldu

Güçlü Ar-Ge’si, yüksek standartlardaki ürünleri ve nitelikli insan kaynağı ile Türk ilaç sektörünün önde gelen oyuncularından olan Sanovel, 40. yılında Satış & Pazarlama alanındaki büyüme ve çeviklik stratejilerine paralel olarak organizasyonel yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda MS ve hepatoloji alanlarına dair spesifik portföylerin tüm tanıtım, satış ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu Spesifik Ürünler Takımı Grup Müdürlüğü yapısı oluşturuldu ve Ekim 2020 yılından itibaren MS Takım Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Filiz Tuncer, 1 Mart 2023 tarihi itibarıyla Sanovel Spesifik Ürünler Takımı Grup Müdürü olarak atandı.
Güçlü Ar-Ge’si, yüksek standartlardaki ürünleri ve nitelikli insan kaynağı ile Türk ilaç sektörünün önde gelen oyuncularından olan Sanovel, 40. yılında Satış & Pazarlama alanındaki büyüme ve çeviklik stratejilerine paralel olarak organizasyonel yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda MS ve hepatoloji alanlarına dair spesifik portföylerin tüm tanıtım, satış ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu Spesifik Ürünler Takımı Grup Müdürlüğü yapısı oluşturuldu ve Ekim 2020 yılından itibaren MS Takım Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Filiz Tuncer, 1 Mart 2023 tarihi itibarıyla Sanovel Spesifik Ürünler Takımı Grup Müdürü olarak atandı.

Filiz Tuncer kimdir?

Filiz Tuncer 23 yıllık kariyeri boyunca ilaç sektöründe çeşitli firmalarda önemli görevler üstlendi. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği lisans ve Okan Üniversitesi İşletme bölümü yüksek lisans mezunu olan Tuncer, ilaç sektörüne 2000 yılında Actavis İlaçları’nda Tıbbi Tanıtım Uzmanı olarak başladı. 2007-2013 yılları arasında Bristol Myers Squibb’te Tıbbi Tanıtım Uzmanı ve Psikiyatri & Romatoloji/İmmünoloji tedavi alanlarından sorumlu Ürün Müdürü olarak görev aldı. Yurt içinde ve yurt dışında birçok hasta farkındalığı projelerine imza atan Tuncer, 2013-2015 yılları arasında Adeka İlaç’ta Psikiyatri alanında Ürün Müdürlüğü görevini üstlendi. 2015 yılında Sanovel’deki kariyerine Ürün Müdürü olarak başlayan Tuncer, Psikiyatri & Nöroloji tedavi alanlarında ve özellikle MS (Multipl Skleroz) alanında pazarlama faaliyetlerinden sorumlu oldu. Mayıs 2017 tarihinden itibaren Sanovel’in MS alanında tanıtım & satış ve pazarlama stratejilerinin kurgulanması, MS portföyünün güçlü temellerle inşa edilmesi ve Sanovel’in MS portföyü ile endüstride birinci eşdeğer ilaç firması olarak yer almasına liderlik etti. Ekim 2020 tarihinden itibaren MS Takım Müdürlüğü görevi ile Satış & Pazarlama stratejileri ve performansından sorumlu olarak; MS hastalığı ile ilgili hasta ve hasta yakınlarına yönelik başarılı birçok farkındalık kampanyasının yürütülmesine destek oldu.

Yorum yaz