İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Serkan Bayraktar, Sanovel Kardiyovasküler Gruplar Tanıtım Müdürü oldu

Uzun zamandır Sanovel çatısı altında görevlerini başarıyla sürdüren Serkan Bayraktar, Kardiyovasküler Gruplar Tanıtım Müdürlüğü’ne terfi etti.
Uzun zamandır Sanovel çatısı altında görevlerini başarıyla sürdüren Serkan Bayraktar, Kardiyovasküler Gruplar Tanıtım Müdürlüğü’ne terfi etti.

Güçlü Ar-Ge’si, patent ve fikri haklar alanlarındaki yetkinlikleri, üretim gücü, geniş ürün portföyü ve özel insan kaynağı ile ilaç sektörünün önde gelen oyuncularından olan Sanovel’de önemli atamalar gerçekleşti. 2000 yılından beri yöneticilik tecrübesiyle Sanovel’de önemli başarılara imza atan Serkan Bayraktar, Sanovel Kardiyovasküler Tanıtım Müdürlüğü’nden Kardiyovasküler Gruplar Tanıtım Müdürlüğü’ne atandı.

23 yıldır Sanovel’in başarılarında rol alıyor

İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu olan Serkan Bayraktar, Anadolu Üniversitesi’nde İşletme lisansını tamamladı. Sonrasında ise Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme alanında yüksek lisans yaptı. Haziran 2000 tarihinde Sanovel’e Ürün Tanıtım Uzmanı olarak katılan Serkan Bayraktar, 2004 yılında Bölge Müdürlüğü’ne ve 2014 yılında Tanıtım Müdürlüğüne terfi ederek; Akut ve Kardiyoloji tedavi alanlarında Sanovel saha ekiplerinin yönetilmesinde görev aldı. Haziran 2014 tarihinden itibaren Sanovel’in Kardiyoloji alanında tanıtım, satış ve pazarlama stratejilerinin kurgulanması, Türkiye Kardiyoloji fikir önderleri ile Sanovel Kardiyoloji portföyünün medikal iletişiminin güçlü temellerle inşa edilmesine önemli katkılar sağladı. Serkan Bayraktar, Kardiyovasküler Tanıtım Müdürlüğü görevi kapsamında satış ve tanıtım stratejilerinden ve performansından sorumlu olarak görev aldı. Bayraktar, Sanovel’in Kardiyoloji alanındaki ürün portföyünü daha da güçlendirmek ve etkinliğini artırmak üzere stratejik hedef olarak belirlediği bu terapötik alanda, saha ekiplerinin oluşturulmasına ve saha satış ve tanıtım faaliyetlerinin planlanmasına liderlik etmeye devam edecek.

Yorum yaz