MESLEKİ GELİŞİMÖNE ÇIKAN HABERLER

DoktorTakvimi Partner Strategy iş birliği ile üye doktorlara özel avantajlar

Üyelerine özel katma değerli servislerini DoktorTakvimiPro markası altında birleştiren Türkiye'nin en büyük online sağlık platformu DoktorTakvimi, Partner Strategy (PS) ile üye doktorlarına özel avantajlarla dolu bir iş birliği hayata geçiriyor. İş birliği kapsamında DoktorTakvimi üyesi doktorlara gayrimenkullerinin fiyatlaması, satış ve pazarlama süreçlerinin yönetilmesinden alım talepleriyle alakalı doğru mülklerin bulunması ve danışmanlık verilmesine kadar pek çok önemli hizmet sunuluyor.
Üyelerine özel katma değerli servislerini DoktorTakvimiPro markası altında birleştiren Türkiye’nin en büyük online sağlık platformu DoktorTakvimi, Partner Strategy (PS) ile üye doktorlarına özel avantajlarla dolu bir iş birliği hayata geçiriyor. İş birliği kapsamında DoktorTakvimi üyesi doktorlara gayrimenkullerinin fiyatlaması, satış ve pazarlama süreçlerinin yönetilmesinden alım talepleriyle alakalı doğru mülklerin bulunması ve danışmanlık verilmesine kadar pek çok önemli hizmet sunuluyor.

İnterneti kullanarak sağlık araştırması yapan hasta ve danışanlar ile randevularını online bir şekilde yönetmek isteyen hekim ve uzmanları buluşturan DoktorTakvimi, PS (Partner Strategy) ile bir iş birliği gerçekleştirdi. İş birliği kapsamında DoktorTakvimi üyesi doktorlarına özel pek çok avantajlar sağlanıyor.

PS (Partner Strategy) ile platform üyesi doktorlara ve şirket çalışanlarına sunulan hizmetler ve avantajlar şöyle:

  • Üyelerin sahibi olduğu ve satmak istediği gayrimenkullerin fiyatlaması, satış pazarlama süreçlerinin yönetilmesi, satış işlemlerinin gerçekleştirilmesi,
  • Üyelerin alım talepleriyle alakalı doğru mülklerin bulunması ve danışmanlık verilmesi,
  • Üyelere özel yatırım fırsatı sunan projeler, bölgeler ve fırsat konut/arsalarla alakalı bilgi akışı sağlanması,
  • Belli projelerden üyelere özel toplu alım fırsatlarının üretilmesi,
  • Üyelere özel, arsa ve proje geliştirme danışmanlığı,
  • Bodrum’da beş yıldızlı yazlıklarda yaz tatili için öncelikli rezervasyon imkanı,
  • Üyeler ve bir yakınları olmak üzere verilecek hizmet bedellerinde yüzde 25 indirim,
  • İstenilen frekansta raporlama,
  • Yurt dışına yatırım yapmak isteyen doktorlar için danışmanlık.

“Üyelerimize özel fırsatlar yaratmak için çalışıyoruz”
PS ile yaptıkları işbirliği kapsamında üye doktorlarına çeşitli hizmet ve avantajlar sunmaktan mutluluk duyduklarını belirten DoktorTakvimi Operasyon Direktörü Sertaç İlik, “DoktorTakvimi olarak üyelerimize özel fırsatlar yaratmak için fırsatları değerlendiriyor ve önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda PS ile hayata geçirdiğimiz işbirliğiyle üye doktorlarımıza ve çalışanlarımıza başta gayrimenkul konusu olmak üzere çeşitli avantajlar sunacağız. Önümüzdeki günlerde de farklı iş birliklerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

“Sektördeki tecrübemizle doktorlara hizmet vereceğiz”
PS Kurucu Ortağı Seçkin Soydan ise; “DoktorTakvimi ile yaptığımız iş birliğiyle, platforma üye doktorlara gayrimenkulleriyle ilgili pek çok hizmet ve avantaj sunacağız. Sektördeki tecrübemizle doktorlara en yararlı hizmeti vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yaz