İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYERÖNE ÇIKAN HABERLER

Boehringer Ingelheim’dan üst düzey atama!

İnsan ve hayvan sağlığı alanında 130 yıldan fazla süredir tedaviler sunan Boehringer Ingelheim, global çaptaki atamalarıyla çalışanlarının kariyer yolculuklarında gelişimlerini destekliyor. Eylül 2021'den bu yana Boehringer Ingelheim’ın Hindistan, Ortadoğu, Türkiye ve Afrika ülkelerini kapsayan IMETA Bölgesi’nde Hayvan Sağlığı Direktörü olarak görev alan Evren Özlü, 1 Ocak 2024 itibarıyla IMETA İnsan Sağlığı Direktörü olarak atandı.
Boehringer Ingelheim’da Hindistan, Ortadoğu, Türkiye ve Afrika ülkelerini kapsayan (IMETA) Bölgesi’nde Hayvan Sağlığı Direktörlüğü görevini yürütmekte olan Evren Özlü, IMETA İnsan Sağlığı Direktörü olarak atandı.

İnsan ve hayvan sağlığı alanında 130 yıldan fazla süredir tedaviler sunan Boehringer Ingelheim, global çaptaki atamalarıyla çalışanlarının kariyer yolculuklarında gelişimlerini destekliyor. Eylül 2021’den bu yana Boehringer Ingelheim’ın Hindistan, Ortadoğu, Türkiye ve Afrika ülkelerini kapsayan IMETA Bölgesi’nde Hayvan Sağlığı Direktörü olarak görev alan Evren Özlü, 1 Ocak 2024 itibarıyla IMETA İnsan Sağlığı Direktörü olarak atandı.

Evren Özlü Kimdir? 

Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Evren Özlü, ABD’de Arizona State Üniversitesi’nde ekonomi masterını tamamladı. Özlü, Boehringer Ingelheim’da Türkiye ve Sahra Altı Afrika Genel Müdürü ve Dubai’de META Bölgesi Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. BI IMETA Hayvan Sağlığı Direktörlüğü görevi sırasında Evren Özlü, Hindistan hayvan sağlığı faaliyetlerinin IMETA Bölgesi’ne entegrasyonunu sağlarken aynı zamanda çeşitli projelerin dolaylı pazarlara uygulanmasına öncülük etti. Aynı zamanda, son iki yıl içinde ülkelerde çeşitli girişimlerde bulunulmasına liderlik eden Özlü, IMETA’nın bölgedeki kaynak dağıtımı süreçlerini ve organizasyon değişimini etkin bir şekilde yönetti.

Yorum yaz