Uncategorized

B. Braun Medikal Teknik Servis ofisi, İstanbul lokasyonundaki yeni adresinde hizmet vermeye

Sağlık sektörüne yönelik tıbbi cihaz ve ürün tedarik eden ve bu cihazların teknik servisinden sorumlu hizmet sağlayıcılarından olan B. Braun Medikal Türkiye’nin İstanbul lokasyonundaki teknik servis ofisi, 18 Aralık 2023 tarihi itibarıyla TOYA NEXT’teki yeni adresinde hizmet vermeye başladı.
Sağlık sektörüne yönelik tıbbi cihaz ve ürün tedarik eden ve bu cihazların teknik servisinden sorumlu hizmet sağlayıcılarından olan B. Braun Medikal Türkiye’nin İstanbul lokasyonundaki teknik servis ofisi, 18 Aralık 2023 tarihi itibarıyla TOYA NEXT’teki yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

B. Braun Türkiye Teknik Servisi; “Avitum”, “Hospital Care” ve “Aesculap” olmak üzere üç bölüme hizmet vermekte. Teknik Servis Avitum Bölümü; hemodiyaliz, akut diyaliz ve aferez cihazlarının kurulum-bakım ve onarım hizmetlerini, hastanelere ve diyaliz merkezlerine sahada aktif olarak sunuyor. Onarım gerektiği durumlarda yerinde hizmet verilmesi dışında, koruyucu periyodik bakım kapsamında rutin ziyaretler gerçekleştirilmesiyle beraber cihazların güvenli ve stabil bir şekilde çalışmasını sağlamakta ve yapılan detaylı incelemeler ile ileride oluşabilecek arızaların önüne geçilmesi hedeflenmekte. Böylelikle diyaliz seanslarının aksamaması ve güvenli bir diyaliz seansı gerçekleştirmesi sağlanmakta.

Teknik Servis Hospital Care Bölümü‘nde ise hastanelerin genellikle yoğun bakım ve diğer bölümlerinde de aktif olarak kullanılan infüzyon ve perfüzyon cihazlarına bakım-onarım hizmetleri sağlanmakta. Hastanelerdeki bu hizmetin sürekliliği için sağlanan teknik servis hizmetinin hızlı olması çok büyük önem arz etmekte. Bunun yanında, bu cihazların hasta ile birebir bağlantısının olmasından kaynaklı, cihazların son derece güvenli bir şekilde çalışması hayati önem taşımakta. Cihazlarda meydana gelebilecek en ufak bir sapma bile çok riskli durumlar yaratabilmekte. Bu nedenle B.Braun teknik servis atölyesine gelen cihazlar, üreticinin belirlemiş olduğu standartlar ve prosedürler doğrultusunda kontrol edilmekte, onarım işlemleri gerçekleştirilmekte ve son kontroller-kalibrasyonlar ile de cihazın güvenli bir şekilde kullanılacağı garanti altına alınmakta.

Teknik Servis Aesculap Bölümü‘nde, ameliyatlarda aktif olarak kullanılan cerrahi aletlere, güç sistemlerine (cerrahi motorlar), endovizyon sistemlerine (laparoskopi, nöroendoskopi, vats, kbb ve artroskopi) ve robotik destekli cerrahi mikroskoplara bakım-onarım hizmetleri veriliyor. Bu cihazların ve enstrümanların bakımları son teknoloji cihazlar ve üretici Aesculap Tuttlingen’den sertifikalı deneyimli teknik personeller tarafından gerçekleştirilmekte. Özellikle cerrahi alet gibi enstrümanların bakımlarının ve onarımlarının gerçekleştirilmesi için teknik personelin bilgi birikiminin yanı sıra ileri derece ustalık gerektiren el becerisine de sahip olması gerekmekte. Bu sayede yapılan bakım-onarımlar ile üretici kalitesinin korunması ve ürünün alındığı ilk günkü performansı ile kullanılması sağlanmakta.

B.Braun Medikal Türkiye Teknik Servis olarak, bütün teknik personellerine en güncel teknik eğitimleri sağlayıp, ilgili yetkinlikleri kazandırarak, hizmet kalitesini en üst düzeyde tutmakta. Teknik Servis hizmetlerinin sağlanmasındaki temel misyonları, üretici standartlarında sağladığı hizmet ile müşteri memnuniyetini sağlamak; pazarda aktif kullanılan bütün B. Braun-Aesculap marka ürünlerinin tamamına teknik servis hizmetlerinin sağlanması ise vizyonları olarak kabul edilmekte.

B. Braun Türkiye İstanbul Teknik Servis Adres Bilgileri:
15 Temmuz Mah. Bahar Cad. TOYA Next No: 3-5T Bağcılar/İstanbul

Yorum yaz