ETKİNLİKİLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIÖDÜLLERÖNE ÇIKAN HABERLER

Servier İlaç, 2’ncilik ödülü ile tekrar Great Place to Work® listesinde!

Servier İlaç, dünyanın en geniş kapsamlı kurum kültürü araştırmasını yapan Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen Great Place to Work® Türkiye'nin En İyi İşverenleri Araştırması ve Yarışması'na 5. kez katılarak ikincilik ödülü ile tekrar Türkiye'nin En İyi İşverenlerinden biri olarak seçildi. Ayrıca, çalışan esenliği (well-being) kategorisi özel ödülüne de layık görüldü. Servier İlaç çalışanlarının yüzde 99’u yapılan değerlendirmeye katılırken, yüzde 94’ü kurumun harika bir iş yeri olduğunu düşündüğünü ifade etti.
Servier İlaç, dünyanın en geniş kapsamlı kurum kültürü araştırmasını yapan Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen Great Place to Work® Türkiye’nin En İyi İşverenleri Araştırması ve Yarışması’na 5. kez katılarak ikincilik ödülü ile tekrar Türkiye’nin En İyi İşverenlerinden biri olarak seçildi. Ayrıca, çalışan esenliği (well-being) kategorisi özel ödülüne de layık görüldü. Servier İlaç çalışanlarının yüzde 99’u yapılan değerlendirmeye katılırken, yüzde 94’ü kurumun harika bir iş yeri olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Servier İlaç Genel Müdürü Guillaume Recorbet; “Yönetim Kurulumuz adına, Servier İlaç’ın Great Place to Work En İyi İşverenleri Listesinde 100-249 çalışan kategorisinde 2. sırada yer alarak ekibimizin kararlı profesyonelliğini, bağlılığını ve direncini yansıtmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Kolektif bir grup olarak, Yönetim ekibimiz ve çalışanlarımızla hep birlikte yarattığımız yüksek güven ekosisteminden gururluyuz. Bu sonuç, adanmışlığın, sıkı çalışmanın ve işi geliştirmenin, zorlu zamanlarda çalışanlarımızı daha da geliştirmek anlamına geldiğine dair güçlü inancın bir göstergesidir. Servier Türkiye’nin yeni yılında, hastaların ihtiyaçlarına odaklanarak terapötik ilerlemeye adanmış bir şekilde mesleğimize hizmet ederken, Türk hastalarına ve Türk ekosistemine ekonomik, tıbbi ve sosyal değer sunmaktan gurur duyuyoruz. Ekibimizi geliştirirken, sektördeki en iyi yetenekleri çekiyoruz ve aynı zamanda kurum kültürümüzü temel alarak, çalışanlarımıza cazip bir iş ortamı sunmaya odaklanıyoruz. Bu bağlamda, çalışan esenliği (well-being) alanında da özel bir ödül almak, bu konudaki çalışmalarımızı geliştirmede bizi daha da cesaretlendirmektedir. Bu başarıyı tüm çalışanlarımıza armağan ediyor ve bu mirasın gelecekteki başarılar için bir temel oluşturacağına inanıyorum” dedi.

Uluslararası düzeyde faaliyet gösteren Great Place to Work Enstitüsü, her yıl 90’dan fazla ülkede farklı büyüklük, sektör ve yapıdaki binlerce kuruluştan 16 milyondan fazla çalışanı dahil ettiği analizleri ile kurum kültürü alanında dünyada gerçekleştirilen en geniş çaplı araştırma olma özelliğini taşıyor. Servier İlaç, 5 yıldır çalışanların mevcut kurum kültürü hakkında algılarının ölçümlendiği Trust Index Çalışan Anketine katılıp sertifika alarak listede olmaya hak kazanıyor.

Yorum yaz