İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK

AstraZeneca Türkiye, “Yaşam Boyu Öğrenim” peşinde

AstraZeneca Gelişim Kampanyası Haftası’nda, Prof. Dr. Daron Acemoğlu, Prof. Dr. Selçuk Şirin, Psikolog Acar Baltaş, Demet Akbağ, Mert Fırat, Bünyamin Sürmeli, Fatih Türkmenoğlu, Özlem Denizmen gibi isimleri ağırladı  

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

GELİŞİM KAMPANYASI HAFTASI ETKİNLİĞİ!..

AstraZeneca Gelişim Kampanyası Haftası’nda, Prof. Dr. Daron Acemoğlu, Prof. Dr. Selçuk Şirin, Psikolog Acar Baltaş, Demet Akbağ, Mert Fırat, Bünyamin Sürmeli, Fatih Türkmenoğlu, Özlem Denizmen gibi isimleri ağırladı  

“Yaşam Boyu Öğrenim” bakış açısı kapsamında aralarında Prof. Dr. Daron Acemoğlu, Prof. Dr. Selçuk Şirin, Psikolog Acar Baltaş, Demet Akbağ, Mert Fırat, Bünyamin Sürmeli, Fatih Türkmenoğlu, Özlem Denizmen’in de bulunduğu eğitim, ekonomi, sanat ve bilim dünyasının önemli isimleri deneyimlerini AstraZeneca Türkiye çalışanları ile online platformda paylaştı.

Çalışanlarının gelişimini insan kaynakları yaklaşımının temeline alan ve “Yaşam Boyu Öğrenim” bakış açısını merkezde tutan AstraZeneca Türkiye, 2015 yılından bu yana senelik bazda gerçekleştirdiği “Gelişim Kampanyası” etkinliklerini bu yıl COVID-19 pandemisi sebebi ile online platformda düzenlendi.

AstraZeneca Türkiye çalışanları bir hafta boyunca aralarında oyuncular Demet Akbağ ve Mert Fırat, Ekonomist Prof. Dr. Daron Acemoğlu, Prof. Dr. Selçuk Şirin, gazeteci ve yazar Fatih Türkmenoğlu gibi isimlerin de bulunduğu uzmanlardan iletişim becerilerinden liderliğe ve yeni normal yaşam düzeninden sosyal yatırımlara kadar geniş yelpazedeki konularda ilham veren konuşmalar dinlediler. Bu yıl “Yaşam Boyu Öğrenim” teması altında düzenlenen etkinliklerde şu isimler konuşmacı olarak yer aldı:

  • Gazeteci & Yapımcı ve Yazar Fatih Türkmenoğlu – “Pozitif İletişim”
  • Oyuncu Demet Akbağ – “Öğrenmeyi Öğrenmek”
  • Psikolog Acar Baltaş – “Belirsizlik Dönemlerinde Stratejik Liderlik”
  • Oyuncu Mert Fırat – “Hayata Anlam Katarak Büyümek”
  • CNN Türk Hava Durumu Editörü Bünyamin Sürmeli – “İklim Değişimi ve Salgınlar ile Yeni Dünya Düzeni”
  • Ekonomist Daron Acemoğlu – “COVID-19 Sürecinin Türkiye ve Dünya Ekonomisine Etkileri”
  • Finansal Okuryazarlık Öncüsü Para Durumu & Moneye Başkanı Özlem Denizmen – “Zor Zamanlarda Bütçesini Yöneten Hayatını Yönetir”
  • Araştırmacı Prof. Dr. Selçuk Şirin – “Değişen Dünya Değişen İnsan”
AstraZeneca Türkiye, "Yaşam Boyu Öğrenim" peşinde
AstraZeneca Türkiye, “Yaşam Boyu Öğrenim” peşinde

AstraZeneca Hakkında

AstraZeneca (LSE/STO/NYSE: AZN), özellikle onkoloji, kardiyovasküler, renal ve metabolik hastalıklar, solunum ve immünoloji olmak üzere üç tedavi alanındaki hastalıkların tedavisine yönelik reçeteli ilaçların keşfi, geliştirilmesi ve ticarileştirilmesine odaklanan küresel, bilim odaklı bir biyofarmasötik şirketidir. Genel Merkezi İngiltere’nin Cambridge kentinde bulunan AstraZeneca, 100’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir ve şirketin yenilikçi ilaçları dünya çapında milyonlarca hasta tarafından kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için www.astrazeneca.com.tr adresini ziyaret edebilir veya www.linkedin.com/company/astrazeneca/  ile Linkedin’den, www.facebook.com/AstraZenecaTurkiye/  ile Facebook’tan, www.instagram.com/astrazenecaturkiye/www.instagram.com/astrazenecaturkiyekariyer ile Instagram’dan ve https://www.youtube.com/astrazenecaturkiye ile Youtube’dan takip edebilirsiniz.