İLAÇ ENDÜSTRİSİKİŞİSEL GELİŞİM

GSK Türkiye ‘Sahayı Keşfet’ programı ilk mezunlarını verdi

GSK Türkiye ‘Sahayı Keşfet’ programı ilk mezunlarını verdi

GSK TÜRKİYE İLE SAHAYI KEŞFEDİYORLAR

GSK Türkiye’nin, üniversite öğrencilerinin kariyer yolculuğuna destek olmak amacıyla hayata geçirdiği Sahayı Keşfet programı ilk mezunlarını verdi.

27 öğrencinin mezun olduğu 3 aylık Sahayı Keşfet programı kapsamında öğrenciler, 30’un üzerinde online eğitimi tamamladılar. Her hafta GSK Türkiye Yönetim ekibi üyeleriyle farklı seminerlerde bir araya gelme şansı yakalayan katılımcılar, sanal ortamda saha ziyaretleri gerçekleştirme ve tecrübeli tanıtım sorumlularından mentorluk desteği alma fırsatı yakaladılar.

GSK, gençleri profesyonel hayata hazırlayarak kariyer yolculuklarına destek olma motivasyonuyla programı hayata geçirdi. Program hakkında GSK Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Burcu Kuyucu şunları söyledi: “Türkiye’nin farklı şehirlerinden ilaç sektöründe kariyer planlayan öğrencilerin katıldığı “Sahayı Keşfet’ eğitim programımızın ilk mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hem bizler hem de öğrenciler için oldukça verimli, öğretici ve bir o kadar da keyifli bir program oldu. Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor ve başarıyla tamamladıkları programın kariyerlerine sağlam bir başlangıç yapmaları yönünde güzel bir adım olmasını diliyorum” dedi.