İLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERPAZARLAMA VE SATIŞTÜKETİCİ SAĞLIĞIYARIŞMA

Bayer, tam 11 kategoride Felis aldı!..

Bayer, tam 11 kategoride Felis aldı!..

Bayer, reklam ve pazarlama dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Felis tarafından 11 kategoride ödüllendirildi!..

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

Bepanthol Cilt Bakımı ve Pişik Bakımı kategorilerine 8 Ödül

Bayer, 15.si düzenlenen Felis Ödülleri’nde, 2020 yılında gerçekleştirdiği projelerle hem tüketicinin hem de Felis jürilerinin takdirini kazanmayı başardı. Millenial anneleri hedefleyerek “Pişiği Bekleme, Önle!” alışkanlığı kazandıran ve farklı mecraların bir araya getirildiği, ürünlerle tüketicinin günlük hayatına giren “Her Gün Yeniden, Her Gün Yenilen” kampanyası Felis Ödülleri’nde başarıya imza attı. Bepanthol Dry Skin 6 Felis ve 2 Başarı Ödülü’ne layık görülürken, Bepanthol Baby ‘de 1 Felis kazandı.

Benim Hastam Projesi’ne 2 Felis Ödülü

Benim Hastam Projesi, Sağlık İletişimi Kategorisinde “En İyi Medikal Pazarlama Kampanyası” ve “En İyi E-Detailing Çalışması” ödüllerine layık görüldü. Projenin hasta yaratma modülü sayesinde hekimlerin günlük pratiklerinde karşılaştıkları en zorlu AF hastalarının profilleri belirlenebiliyor. Böylece kendilerinin oluşturduğu hasta profillerine göre şekillenen bireyselleştirilmiş ürün içeriği hekimlere sunulurken, mümessillerin, interaktif e-detailing deneyimiyle, hekimlerle kaliteli etkileşime girmesi sağlanıyor değerli müşteri iç görüleri üretiliyor.

365 Gün Mobil Sadakat Uygulaması’na Başarı Ödülü

Bayer 365 Gün Mobil Sadakat Uygulaması’yla da Sağlık İletişimi Bölümü Doğrudan Pazarlama Projesi kategorisinde de Başarı Ödülü kazandı.

Bayer, tam 11 kategoride Felis aldı!..

Bayer hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri, insanlığa faydalı olabilmek ve giderek artan ve yaşlanmakta olan küresel nüfusun ortaya çıkardığı büyük zorlukların üstesinden gelmeyi desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyümeyle değer yaratmayı ve kazanma gücünü artırmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket, Bayer markası ile tüm dünyada güven, kalite ve güvenilirliğin timsali olmuştur. 2019 mali yılı itibarıyla 104 bine yakın çalışana ve 43,5 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in, yıllık sermaye harcaması 2,9 milyar Avro, Ar-Ge harcaması ise 5,3 milyar Avro düzeyindedir.

Yorum yaz